“I am definitely a woman and I enjoy it!”

В това вярваме и ние, и нашите мили PRETTY момичета, които всеки месец се потапят в света на подаръците, изненадите, личното удоволствие и откриване.

Photoshoot

Ежедневието ни е свързано с детайлите – красиво опаковани елементи, които ни напомнят това, което не трябва да забравяме – хората, които са до нас, обичат ни, обичаме ги и ние, преживяванията, без които нямаше да сме това, което сме, поетите рискове, победите, неупехите, мотивацията, добрите и лошите моменти, скъсаните връзки и ценното в това – са ни направили жените, които сме днес. Но какво ако сме твърде заети, забързани, малко лутащите се да отделим малко време, малко място само за нас самите. За да се насладим на нещо, което е само за нас, защото го заслужаваме. И всъщност, това е най-малкото, което заслужаваме.

Photoshoot

Не се тревожете! Ние от PRETTYBOX ще се погрижим за всичко, от вас се иска само да се насладите на своето месечно изкушение в комфортна и приятна обстановка, в дома или в офиса. Така, ще бъдете сигурни, че никога няма да забравите да си напомняте, че сте жената, която заслужава малки, но само нейни удоволствия за сетивата и настроението си.

Photoshoot

Не се притеснявай да мечтаеш, да откриваш, да преоткриваш. Но ние се тревожим за това, защото начинът, по който изглеждаме влияе на нашето самочувствие и увереност. Именно заради това, сме по-склонни да избираме продукти за красота, които са ни препоръчани. Въпреки това не винаги сме напълно удовлетворени. Ето затова, ние предпочитаме да изпробвате преди да инвестирате в следващата луксозна покупка, която ви обещава чудеса за денонощие. Всеки период изисква грижа, и понякога това, от което се нуждаем може да е на една кутия разстояние. Ние сме напълно отдадени да създаваме за вас по един специален момент всеки месец (а понякога и повече от един). Изненадата, откритието и удобството са нашата основна цел, заедно с подбирането на качествени и иновативни продукти.

PhotoshootPRETTYBOX е изненада,емоция, изживяване, стил на живот, споделяне, вълнение, радост, и поставянето на ограничения е недопустимо. Това са твоите емоции все пак! Изненадай себе си или своята най-добра проятелка.

PhotoshootВ края на 2013 – една година изпълнена с много емоции и предизвикателства, PRETTYBOX събра екип от невероятни професионалисти и създаде проекта PRETTYBOX твоето месечно изкушение. Discover the Best in Beauty. Нашата основна цел беше да пресъздадем момента на така бленуваното лично време, пространство, емоция и преживяване, което PRETTYBOX ти осигурява.

Photoshoot

Всеки месец, PRETTYBOX е ТВОЕТО лично изкушение, наслада, преживяване. ТВОЯТ личен, заслужен и чакан момент. Моментът никога няма да е подходящ, за да поемеш дъх и да правиш абсолютно нищо, да бъдеш просто неотразима за самата теб, затова поне веднъж месечно ние от PRETTYBOX ще ти го създадем.

PB_photoshoot3 Надяваме се това, което видиш да ти хареса и да те вдъхнови, да повярваш в нуждата да създаваш сама за себе си специални моменти, защото те са най-важни.

fbf276597076da743a91c636d2faeb96PRETTYBOX Project Твоето месечно изкушение. Discover the Best in Beauty, нашите специални благодарности са към:

 Диляна Милева, Креативен Директор и Моден Дизайнер, De Art, за прекрасните дрехи

Радина D’Amore, Дизайнер на бижута и Творец, www.redamore.com, за вдъхновяващите бижута

Светла Йорданова Шве, Фотограф, Швешки истории, за невероятните снимки

Тоти Андонова, Гримьор, Toti Makeup, за приказния грим

BohoChic House & Bistro Europe, за гостоприемството

Благодарности и на Меги от салон Capella, за прическата на Диди и на Соня от салон V&S за красивите ръце.

 

Comments

comments