Вкусни и сладки целувки

Целувка след целувка, от вкусна по-вкусна! Да кажеш апетитно „обичам те” е нашето Prettybox предложение, наречено изкушение. С понижаването на температурите I love … Cosmetics ще ви разтърси с плодово приключение, въвличащо в апетитни целувки и любовни емоции през Февруари! Тези изкушения имат способността да глезят тялото и сетивата!

I love message

 

 

Кажи разтърстващо „Обичам те” с целувка и I love … Cosmetics!  Впусни се в плодовото приключение на I love Shimmer & Shine Lip Gloss носещо ти усмивки и настроение! Кой е твоят разтърсващ аромат? Ние си нямаме любим, всички мигновенно ни накараха да се влюбим до полуда!

I love Prettybox_препоръчва

Coconut & Cream SHIMMER & SHINE LIP GLOSS – Чувствай се перфектно в разтърстващ изблик на сладък кокос и разтапяща се сметана!

Mango & Papaya SHIMMER & SHINE LIP GLOSS – Побъркващ аромат на манго и папая въвлича в сладка лудост и торнадо от емоции! Почувствай се освежена и преоткрий себе си!

Raspberry & Blackberry SHIMMER & SHINE LIP GLOSS – Сочният аромат на малини и къпини няма как да не привлече внимание и предизвика  незабравим момент с твоите устни в главната роля!

Strawberries & Milkshake SHIMMER & SHINE LIP GLOSS – Стрелите на Купидон ухаят на ягодов млечен шейк! Внимавайте, защото можете да поразите някого! Почувствай силата на любовното привличане и стани Кралица на Целувките!

Повече за марката…

I love … Cosmetics е едно голямо, вкусно семейство  от глезещи тялото и сетивата продукти! Думата „вкусно” не е случайна, защото наистина ще ви се прииска да ги изядете! Членовете от голямото семейство носят имената на апетитни плодове и се състоят от всичко необходимо за едно незабравимо изживяване за вашето тяло. Линиите ще ви зарадват с ексфолианти и лосиони за тяло, балсами за подхранване на устните и кремове с грижа за ръцете.

Повече подаръци за теб…

Как: Последвай ни в Instagram (@prettyboxbg)

Какво: Февруари е по-влюбен с I Love…Cosmetics – Сподели твоя снимка с продукт/и на I Love… и спечели изкушаващо-съблазняващ подарък. Не забравяй да използваш Iloveprettyboxbg

Подаръкът: 3 дами ще получат по 1 body butter Vanilla & Ice Cream

I love-highlight_instagramТака, че Pretty момиче поръчай твоята Prettybox Февруари, сложи си I Love Shimmer and Shine Lip Gloss и раздавай целувки с чар и любов! А за допълнителен подарък, се включи в нашата нова игра в Instagram съвместно с I Lovе Cosmetics България.

Prettybox Февруари можеш да поръчаш тук

Всичко за разтърстващите плодови аромати на I love … Cosmetics можеш да откриеш тук

I love logoeveret

Визии: Prettybox Bulgaria

С усмивка и разтърсваща любов,

Петя, Prettybox

prettybox exclusive brands

Comments

comments