Този месец сме щастливи да приветстваме още един партньор и приятел към семейството на PRETTYBOX – фирма Армина. Отдадена на био производството и биопродуктите, Армина е Българска фирма, която е отдадена на подобряване качеството на живот на потребителите, като предлага сертифицирани биологични продукти с доказана репутация.

Специално за всички наши приятели, които са абонирани за PRETTYBOX, или са заявили своята кутия за месец Юли, Армина предоставя селекция био-продукти на LOGONA и SANTE и подарява три допълнителни есклузивни PRETTYBOX кутии.

photo copy 2 copy

sante-logo-200SANTE Ако искаме да направим света малко по-добър, нека да започнем от себе си

Продуктите на немската марка SANTE са изцяло в хармония с човека и природата. Всички продукти са сертифицирани по строгите критерии на външни контролни органи. Суровините, от които са изработени продуктите, са внимателно подбрани и отгледани по биологичния начин на производство.  В основата на козметиката на SANTE стоят ценни екстракти и масла. В много от продуктите са включени супер храни като годжи, асаи, шизандра. Био козметиката SANTE е създадена с уважение към  природата и Земята. SANTE превръща ценните натурални продукти в удоволствие за цялото семейство. Защото чистите растителни суровини са иновативни, модерни, но и достъпни. Новите серии на SANTE са с още по-висок процент био съставки – 70 или 95%.

И не само това. Те са модерни, достъпни, супер и секси. Независимо дали е за него, за нея, за големи или малки, SANTE превръща био козметиката с най-високо качество в удоволствие за цялото семейство.

Основните принципи на SANTE може да прочете на http://www.armina-bg.com

logona-logo-200LOGONA – Качество с гаранция 

„Никой няма по-високи изисквания за нашите продукти от нас самите”, споделят от LOGONA. Всички продукти на марката са произведени в Германия според строгите критерии на независими контролни органи. В производството предимно се използват натурални растителни суровини като растителни масла, мазнини и восъци, билкови екстракти, флорални води, етерични масла и аромати от контролирано земеделие и диворастящи култури. Запазена марка на LOGONA са екстрактите, които произвеждат в уникална система в самата фабрика. Така продуктите, които достигат до нас са:

  • С два био сертификата BDIH and NaTrue
  • Без синтетични оцветители, аромати и консерванти и ГМО
  • Без потролни съединения
  • Разработено и произведено в Германия
  • Предимно веган продукти
  • Без тестване върху животни
  • С рециклируеми опаковка

„По-доброто е възможно” е в основата на философията на LOGONA от самото начало. В резултат във фирмените лаборатории се създава не само биосертифицирана и автентична козметична козметика, но и безброй иновативни продукти, които днес променят пазара на натуралната и биокозметиката в цял свят. Примери за това са първата серия за алергична кожа, създадена през 1980-та год и първите био бои за коса на 100% растителна основа. Днес приятелите на марката се радват на над 200 уникални продукта. Създаването на нови уникални продукти, алтернатива на химическите, продължава. Историята на LOGONA тепърва предстои да се пише.

Научете повече за марката тук http://www.armina-bg.com

*Използвани са материали, предоставени от Армина и материали, собственост на PRETTYBOX България

 

 

 

Comments

comments