В наше проучване ви попитахме за впечатленията ви относно новата, супер модерна и ефективна козметична марка, Urban Veda и с радост открихме, че не само ви е харесала, колкото на нас, но и желаете да изпробвате повече от нея в PRETTYBOX. Щастливи сме, че и нашите PRETTY момичета имат силен интерес в натуралната козметика, като нас.

Ето и какво ново ще откриете този месец в PRETTYBOX април

UV_PB_представя

Тъй като антибактериалната серия беше най-популярната сред изказаното мнение, с радост ви представяме лек, дневен крем от серията Purifying. Количество от 10мл във всяка кутия ще даде възможност да опитате и усетите невероятните качества на продуктa.

Urban Veda, откриват и селектират само натурални, чисти съставки, отговарящи на Аюрведичните принципи. Продуктите на марката са без ГМО съставки, без парабени, изкуствени оцветители и сулфати. Освен това, никога не тестват продуктите върху животни.

Зелената Purifying серия е незаменима за комбинирана и склонна към омазняване кожа, с анти-бактериалните свойства на студено пресовано масло от Ним, подходящо за справяне с черни точки и замърсявания.

Като истински фенове на дневния измивен гел, ексфолиант от серията и освежаващ лосион за лице Purifying, в PRETTYBOX април  представяме лекия, дневен крем, Purifying Day Cream, който оставя кожата с усещане за лекота и съдържа антиоксиданти за засилване на производството на колаген и поддържа здравословното възобновяване на клетките.

НОВО! В нашия онлайн магазин вече може да откриете и пълноразмерни продукти от марката от серията Purifying

UV_highlight_Neem

Ако желаете първо да изпробвате някои от продуктите на марката, ние ви препоръчваме Radiance дневен измивен гел и ексфолиант, 20мл всеки

Ако вече се наслаждавате на своята априлска кутия, не пропускайте да се включите в нашия месечен Instagram конкурс – този месец имаме истинско съкровище като награда. Вижте повече тук

С натурална обич,

Диди

Comments

comments