Арганово масло! Открийте във всяка PRETTYBOX Март! Чудотворният елексир за коса, представен от KEUNE – So Pure Natural Balance Moroccan Argan Oil Light, който сме щастливи да приветстваме. Продуктите на професионалната марка, за която всяка коса копнее!

Argan oil lightЛуксозна грижа с незабавно абсорбиране в косата. Аргановото масло оставя косата мека и блестяща, здрава и гладка. Възстановява увредената коса и значително подобрява „цъфтящите” краища. Ултра леката формула със смес от Арганово Масло и Масло от Кайсиева ядка незабавно прониква в ствола на косъма, разплита и подхранва косата, като й придава сияещ блясък. Аргановото масло е известно със силно овлажняващият ефект, който се бори с остаряването на скалпа. Маслото съдържа висока концентрация на витамини А и Е, които заздравяват косата и скалпа. Органичното  етерично масло So Pure Natural Balance е изключително подходящо за използване с арома дифузер с вода както и във ваната.

Няколко съвета за приложение на масло KEUNE So Pure Natural Balance Moroccan Argan Oil Light :

Терапия за предпазване от топлина – Сложете няколко капки на суха или подсушена с кърпа коса, за да я защитите от топлината.

При стилизиране/оформяне – Сложете няколко капки на косата преди стилизиране, за да и предадете блясък и да се погрижите за цъфтящите краища.

Допълнителна терапия преди подхранване – Нанесете върху подсушена с кърпа коса, оставете за 5-10 минути и изплакнете обилно с шампоан  So Pure.

Подхранване Нощна неизплакваща се терапия – нанесете върху подсушена с кърпа коса и масажирайте леко, оставете през ноща. Изплакнете на следващият ден с шампоан  So Pure.

Терапия за блясък – За изключителен блясък и дълбоко подхранване, смесете няколко капки от маслото с подхранващият балсам Care Line Satin Oil Conditioner. Оставете за 5-10минути и изплакнете обилно.

KEUNE_highlight

Зарадвайте косата си с KEUNE So Pure Natural Balance Moroccan Argan Oil Light в PRETTYBOX Март!

Продуктите на KEUNE може да намерите тук.

Препоръчителна цена: 10мл / 15.00лв; 45мл / 31.50лв

С обич и вдъхновение от природата,

Мариела, хохо

Comments

comments