Някога били ли сте предизвикани да трансформирате отпуснатата и суха коса в изгладена и сияйно блестяща?

Keune_highlights

Този сезон KEUNE България представя Care Line Satin Oil: пълна гама продукти, създаващи здрава, копринено мека и блестяща коса. Серията Care Line Satin Oil е бюти феномен, който подобрява забележително качеството на косата, като я прави по-здрава и блестяща без да я омазнява или утежнява.

През май във всяка Prettybox кутия ще откриеш парченце от своята тайна за неустоимо мека и блестяща коса.

KEUNE България ти представят уникална терапия с етерични минерали и масла от Янгу, Моной, Папая, Маракуя, и Сладък Бадем.

Терапия с масла за тънка към нормална коса и за груба и суха коса

Screen Shot 2014-05-04 at 20.00.58

Терапията KEUNE Care Line Satin Oil е многослойна терапия с масла с безценна смесица от подхранващи и придаващи невероятен блясък масла. Тази мултифункционална формула може да се използва като балсам, за да подхранва и разплита, също така при оформяне на прическата. Предпазва от топлина и прави косата все по-хубава всеки ден. Смесицата от масла е лека и не-мазна и се абсобира моментално в косата.

Резултат: Лъскава, копринено мека и здрава коса.

Keune_Satin Oil_UseCare Line – ЕТЕРИЧНИ МИНЕРАЛИ ЗА ЗДРАВА КОСА

Care Line подхранва косата и помага за балансираното функциониране на скалпа със специален Комплекс от 5 Етерични Минерала. Резултатът е красива здрава коса с подобрен воден баланс и добре балансиран скалп. Формулата на Care Line Satin Oil е микстура от Етерични Минерали и луксозна смес от масла, които проникват в различни нива на косъма. Тази уникална комбинация е формула от следващо поколение, която не само придава брилянтен външен блясък, но и подхранва косъма от вътре. Косата е заздравена, подхранена и има искрящ блясък.

KEUNE_satin_oil_hair_structure

Изпробвайте този нов продукт-шедьовър от професионалистите KEUNE. За подхранване, за блясък, за мекота, … за твоята здрава коса.

Поръчай твоята PRETTYBOX май тук.

Стани фен на KEUNE България

Comments

comments