През последната година, ние от PRETTYBOX сме силно и от сърце фокусирани върху света на красотата, като едновременно с това се стремим да следваме преди всичко моралните си принципи, които включват почтеност, отзивчивост, взискателност и много щедрост.

Създадохме PRETTYBOX най-вече, за да се доближим поне малко до вече превърналите се в страндартна практика промоционални канали и да сближим още малко потребителите и козметичните марки и начина по-който те си общуват. Да предоставим по-голяма възможност на потребителя да повярва в марките, в тяхната отдаденост и грижа, а на марките – възможност да присъстват по-честно в живота на своите фенове и клиенти.

Но в основата си, по призвание и професия ние сме маркетолози и рекламисти практикували до преди PRETTYBOX в най-големите световни агенции за реклама.

Впечатление ни прави всичко.

Не всеки ден виждаме марка от масовия сегмент да се обръща, ненатрапчиво, към половото равнопоставяне по един интелигентен и завладяващ начин. Начин, по който дори ние за 1 мин и 02 секунди се поставихме на мястото на “таргет групата”.

Не останахме безразлични към брилиантното изпълнение, copywriting & art direction от безупречния продукт, създаден от Pantene Philippines и  BBDO Guerrero.

Pantene Labels Against Women

Рекламният спот акцентира върху това колко различни са възприятията ни спрямо мъжете и жените при изпълнение на идентични служебни задължения. Склонността да поставяме етикети е човешка черта и недостатък, който (ние от PRETTYBOX смятаме, че) трябва да се научим да контролираме и сведем до минимум.

Музиката е кавър на Tears for Fears на песента “Mad World”.

Насладете се!

Димитрена, хохо

PRETTYBOX

Comments

comments