HUGO Just Different e неконвенционално, изненадващо и свежо ухание, което ви вдъхновява да виждате нещата по различен начин, през различни перспективи.

logo_Hugo_by_Hugo_Boss

 

HUGO Just Different е преоткриване на класическия свеж, мъжествен, папратов аромат HUGO MAN. Черпейки вдъхновение от фундаменталните контрасти на градската среда, в която мъжът HUGO живее, той се характеризира с неочаквано преливане на различни съставки, комбинирайки освежаваща прохлада с мека топлина. HUGO Just Different събира в едно иновативна бленда от нотки, за да се получи едно изненадващо ново ухание, което ви оставя въодушевени, любопитни и готови да видите нещата по различен начин.

Топ нотки: Те са преоткриване на връхните папратови нотки на класическия аромат, което подсилва свежестта на аромата чрез прохладен характер, създаден от съвкупност от „ледени” акорди мента и подчертан от пулсиращи, ароматични нотки. Силният и охлаждащ ефект на ментата стимулира сетивата, улавяйки вибрациите на живота в един модерен град.

HUGO_just_100ml_tif_dl

Сърцевина: Изненадващо лек, плодово-цветен характер, хармониран с билки. Акордите от сърцевината комбинират фрезия с босилек и кориандър. Тази игриво-експериментална бленда подчертава пулсациите на аромата и създава неочакваната връзка между връхните и базови нотки.

Базови нотки: Дървесната, амброва база се отличава с богата бленда от пачули, кашмир, тамян и лабданум, които създават спокойна, богата база с мека топлота.  Контрастирайки със свежестта на връхните, ментови нотки, се създава противопоставяне, което е идеална метафора за хладната стомана и стъкло на градския пейзаж , прелят със скритата енергия и топлота на своите обитатели. Това завършва ароматния имидж на преоткрития класически, папратов аромат.

Открий нещо различно и за твоята половинка в Prettybox Ноември.

 

HUGO Just Different

Тоалетна вода:   40 мл  – 84 лв.; 75 мл –  101 лв.; 150 мл –  146 лв.

Press на марката.

Comments

comments