UrbanVeda е нов бранд натурална козметика, създадена в Лондон, базирана изцяло на древните принципи на Ayurveda. Създадена и подходяща за всеки тип кожа, за да спомага за ефективната борба с градската среда и замърсяванията, които причинява на кожата ни ежедневно.

urban_veda_logo

 

Първото, което виждаш като погледнеш една Жена?! Това е нейното лице, кожата!  Излъчването и сиянието и. Сега с продуктите на Urban Veda – измиващият гел и ексфолиант с натурални съставки от Ним и Куркума може да подарите на лицето си едно усещане за чистота и мекота. Външните фактори като околната среда, климатикът, замърсеният въздух, стресът влияят на цялото ни тяло, а със смяната на сезоните и с приближаването на зимата кожата ни се нуждае от повече грижа и внимание в домашни условия.

PrettyBox_Oct_InYourBox10PrettyBox_Oct_InYourBox7

Оставете тази грижа на Prettybox & Urban Veda. Сериите на марката са изцяло от натурални продукти и комбинирани в зависимост от типа кожа. Почистващият ексфолиант помага за естественият баланс на кожата, а измиващият гел кара лицето ви да сияе. В състава на продуктите са включени билки, плодове и цветя, съчетани с мултивитамини и био-масла подходящи за всеки тип кожа. Гелът за лице осигурява 24-часова хидратация, а почистващият ексфолиант сатенено-гладка и бляскава кожа. Ако обичате естествената грижа за кожата, това е вашата козметика.

Аз опитах, повторих, потретих….Опитайте и Вие – заслужава си!

Поли хх

 

 

 

 

Продуктите на Urban Veda, представени в Prettybox може да откриете в нашата кутия за Октомври. Възползвайте се докато все още има!

Посетете сайта на марката, тук

Станете приятел на марката във Фесйбук 

Comments

comments