533645_299374840183796_1623739239_n

Основен определящ фактор, за да се чувстваме желани, красиви и уверени, за който единодушно поклащаме глава за съгласие е доброто състояние на кожата на тялото и лицето. В тази статия ще се фокусираме върху здравият, чист, свеж и равномерен вид на лицето.

Неравномерният тен на кожата, белезите от акне, зачервяванията, тъмните кръгове под очите, сивкавият тен и видимите пори са най-честите притесненията на жените в техните 25-34 години.

След анализ на кожните притеснения, Shiseido открива, че всички те имат нещо общо – цвета. Несъвършенствата добавят цветни смущения в червено, кафяво или черно, към една кожа с иначе равномерен тен. Без този „ цветен шум”, кожата би изглеждала естествено равномерна и жизнена. Неутрализирането му е ключът към намаляване на най – честите кожни проблеми и създаване на свеж, сияен тен.

 Без име 1

 

 

 

Shiseido и Prettybox Декември гордо представят новият фон дьо тен Sheer and Perfect, създаден по иновативна светлинна технология, който покрива оцветяванията без да скрива естествената красота на кожата и я прави да изглежда по-свежа, сияйна, чиста и облагородена.

snimka shiseido 1

Ценното съдържание на екстракт от Божур, Джинджифил и  Глицилглицин  в новият фон дьо тен  Sheer and Perfect от Shiseido е истински благодат за кожата на лицето.

 Без име 2

baner_FOUNDATION_80x200aДействие на фон дьо тен Sheer and Perfect :

 •Изравнява тена на кожата за перфектен завършек

•Ефирен и лек завършек за свежо усещане

•Приляга перфектно и трае през целия ден

•Без избледняване

•Хидратира кожата и я дарява с влажен завършек

•Формулиран с грижа за кожата

•Без масла, без аромати

 

Перфектният тен вече е достижим! Подарете си го с Prettybox Декември!

Вижте видео тук 

Прочете повече за иновативната технология тук

Станете фен на марката тук

Текст и снимки: PRESS на марката

everet

 

Comments

comments