В днешни дни парфюмът е неизменна част от визията на всяка дама.Възприятието на ароматите и асоциацията, която всеки един от тях носи са изключително индивидуални.Така и всеки парфюм носи своето послание.Много е важно да се доверим на своята сетивност при избора на вълшебната течност, защото тя е наша визитна картичка пред света и разкрива много от  индивидуалността  и чара ни. Доказано е, че характерът на една жена може да бъде определен от нейния парфюм.Чудили ли сте се какво впечатление оставяте сред всички познати и непознати хора,които срещате в ежедневието си? Бихте могли да разберете веднага щом определите  своя аромат.А ние от PRETTYBOX  ще ви помогнем само с няколко лесни съвета  да разберете кои сте и каква енергия носи вашия парфюм.

1334241945_kak-mozhno-vybrat-idealnyy-aromat-duhov

Според изследване човек, който няма половинка в живота, по-внимателно и прецизно подбира парфюмите си. За обвързаните се смята, че интересът им към тях рязко спада през годините. Те се доверяват на някакъв аромат, с който са привикнали или разчитат на съветите на приятели.

Специалистите делят парфюмите според техния тип аромат на 4 основни групи: свежи(цитрусови), тежки(ориенталски), цветни и  дървесни(тревни), Преди избора на парфюм, трябва да определите към коя група спадате.81463386_large_1309647043_a2440

Специалистите делят парфюмите според техния тип аромат на 4 основни групи: свежи(цитрусови), тежки(ориенталски), цветни и  дървесни(тревни), Преди избора на парфюм, трябва да определите към коя група спадате.

ароматиСвежи аромати

Парфюми с нотки различни цитрусови продове като лимон, портокал, грейпфрут, лайм– това са, така наречените „зелени аромати”. Те са най-предпочитани от по-младите дами, които можем да определим като много женствени и крехки създания. Според специалистите, тези жени са мили, грижовни и излъчват невероятен финес във всичко, което правят.

Цветна градина     115724_or

Жасмин, люляк, момина сълза, роза, гардения, карамфил, теменужка и каквото още се сетите. Нотките на цветя олицетворяват пламенните, страстни и изключително чувствени представителки на нежния пол. Онези, от които мъжете не могат да отлепят очи, дори да не притежават красотата на Анджелина Джоли. Просто сексапилът тече във вените им, а парфюмът е още едно допълнение към техните любовни трикове.

Приказки от Ориента  cinnamon

Тук включете канелата, ванилията, джинджифила, нотки на мускус и кехлибар. Да, това е типичната тайнствена прицеса то 1001 нощ. Много умна, тя може да бъде и доста лукава. Такива жени знаят как да влязат под кожата и на най-студения мъж.

  

vesennii-aromat_1920x1200

Ухание  с дъх на гора

Сандалово дърво, камфор, кедър, палисандрово дърво и още много други. Това е аромата на горските феи. Дами със свободен дух, които не могат да бъдат укротени и от най-опитния любовник. Те не принадлежат на никого, освен на себе си.

Откри ли себе си и своя неповторим образ? Коя си ти-малката Русалка, Мистичната  Пепеляшка, Екзотичната Клеопатра или може би някоя самодива?

 

Дени, Prettybox

 

 

 

Comments

comments