Мислите ли, че едно бижу може да е уникум? Ние в Prettybox с удоволствие представяме дизайнери уникум със своите безброй идеи, неспиращо вдъхновение за творене и търсене на уникалното. Casa UniquM излъчват добро настроение и празнични емоции чрез оптимизъм, усет към красивото и талант.

Там където ще надникнем е красиво, вдъхновяващо и различно. 

logo2

В Casa UniquM цари творческа атмосфера и Prettybox емоции. Радваме се да Ви представим нашите дизайнери и Casa UniquM . Всеки вкускаприз е добре дошъл за Диди и Теди – творците в Casa UniquM.  Те са красиви, емоционални, щастливи и многоо талантливи. Въпреки, че имат различни творчески виждания, любовта към изкуството ги обединява. Жадни за уникум предизвикателства ежедневно красиво творят уникати,които ние имаме щастието да посрещнем в Prettybox Декември.  Къщичката уникум ни впечатли с уникалните си произведения и огромното разнообразие от бижута – обеци, колиета, брошки. Освен това Casa UniquM може да направи от обикновен предмет произведение на изкуството чрез декупаж. И с много любов и ентусиазъм Теди и Диди влагат чувства емоции и креативност във всяко едно бижу, като им предават живот и символика.  

Fotor1203120434

В духа на Коледно настроение творят ароматно, стилно и уникално. Всяко едно творение е плод на вдъхновение и креативност, затова и бижутата на Casa UniquM носят сила, заряд, настроение, уникалност иии многоо прекрасни емоции. Casa UniquM ни вдъхнови мигновено със своите прекрасни творения.  Коледната треска завладя и нас, подготвили са ни страхотни бижута в духа на Коледа, които ние нямаме търпение да поставим в нашата красива Коледна кутия. Обичайки духа на Коледа и празничното настроение сме изключително щастливи, че Casa UniquM ще направят нашата кутия още по-красива, ароматна и блестящо-празнична.

Untitled-1

Очаквайте още изненади от Casa UniquM и Prettybox!

За повече празнично настроение и творчески заряд се присъединете към Casa UniquM.

Петя, Prettybox

<3

Comments

comments