ВДЪХНОВЕНИЕ, СТРАСТ, ОТДАДЕНОСТ

Logo_Declare

Повече от 30 години на познание и страст, комбинирани с визия: Традиция и иноваторство е нашият лайт мотив. Козметичната марка DECLARÉ Switzerland не измени на принципите си: През 1979г., DECLARÉ разработи първата линия в света от козметични продукти за чувствителна кожа. Тази солидна основа и техните съществени, новаторски, продуктови разработки им позволяват да създават висококачествена грижа за чувствителната кожа. Днес, DECLARÉ отговаря изцяло на очакванията на  чувствителните кожи и получава поздравленията на жени и  мъже от целия свят!

Declare banner

Когато за първи път Екслузивните дами на PRETTYBOX имаха възможност да опитат невероятните продукти с марката DECLARÉ, останахме безмълвни на вълната от възхищение, радост и истинско задоволство от преживяването и опита с продуктите на марката. Днес сме щастливи да имаме възможност да зарадваме и нашите месечни PRETTY дами.

DECLARÉ е козметика за чувствителна кожа с Швейцарско Наследство.

Всеки продукт е дерматологично тестван, за да постигне оптимална съвместимост и да предложи ефективна и дълготрайна защита. Защото чувствителната кожа може да бъде както суха, така и мазна и може да страда от дехидратация. DECLARÉ предлага компетентна грижа от многообразна продуктова гама.

Declare_src-complex

Продуктите на DECLARÉ съдържат src-complex™ (комплекс за намаляване на чувствителността), не съдържат алергени и аромати, за най-добро възприемане от кожата.

За да се намали “неправилното функциониране” на чувствителната кожа, всички продукти на Declaré  съдържат src-комплекс™ (предстоящ патент).

Този комплекс работи на три нива:

1. Подобряване на защитата

Намалява чувстветилността и подобрява устойчивостта на кожата

2. Намаляване на раздразненията

Усещане за комфорт и равен, сияен тен

3. Активна клетъчна защита

Предпазва от клетъчни увреждания и от преждевременно стареене

Само в PRETTYBOX Септември можеш да опиташ един от продуктите на Declaré  “Колекция за път”.

Очаквайте скоро продуктите на Declaré  и в PRETTYBOX e-shop!

 

Comments

comments