КОИ СМЕ НИЕ
Както всички жени, и ние сме в непрекъснато търсене на вдъхновяващи козметични продукти, които да допълнят и улеснят ежедневието ни. Между работата, личните отговорности, приятелите и спорта, времето сякаш никога не достига, особено за това да решим какви продукти използваме всеки ден.

Но ние всички се тревожим за това, защото начинът, по който изглеждаме влияе на нашето самочувствие и увереност. Именно заради това, всички ние сме по-склонни да избираме продукти за красота, които са ни препоръчани. Въпреки това не винаги сме напълно удовлетворени. Ето затова, ние предпочитаме да изпробвате преди да инвестирате в следващата луксозна покупка, която Ви обещава чудеса за денонощие.

Ако и Вие сте като мен, най-вероятно ще се съгласите, че ние се нуждаем от продукти, при чиято употреба да усетим истинска разлика. Най-вероятно съм купила стотици различни продукта и често съм оставала разочарована от ефекта. И така открих чудесен, лесен и изгоден начин да се информирам за продукти на пазара, като получавам специална селекция от най-новите и модерни продукти за красота, без да задръствам тоалетката си с множество неизползвани бурканчета и тубички.​

Вдъхновена от най-новата революция на пазара за тестване на продукти, но и от елемента на нетърпеливо очакване и изненада, аз реших да създам PRETTYBOX.
​PRETTYBOX предлага продукти за красота в мострен, делукс и пълен размер на иновативни, прохождащи и установили се марки. Ще помагаме на Вас, нашите клиенти, да направите най‐добрия за Вас избор на козметика. PRETTYBOX  ще подбира по 5 продукта всеки месец и ще ги доставя до удобен за Вас адрес. Ние сме напълно отдадени да създаваме за Вас по един специален момент всеки месец. Изненадата и откритието са нашата основна цел, заедно с подбирането на качествени и иновативни продукти

PRETTYBOX е подаръкът, който идва всеки месец, през цялата година.

​Пожелайте своята кутия сега, абонирайте се за някои от нашите предложения и се наслаждавайте на нови продукти всеки месец.

Димитрена, основател на PRETTYBOX България

хх