„Всичко, от което се нуждаете е любов. Но и малко шоколад не вреди”

Чарлз Шулц

В Prettybox Февруари имаме удоволствието да ви дарим и с двете – много любов, всеотдайност и сладки сърцати изкушения от професионалния сладкар Шеф Стамболов.

 

IMG_2173За Шеф Стамболов

Ради Стамболов е познат като член на журито на първото българско кулинарно състезание “Lord of the chefs” – признание, което получават най-добрите и безрезервно се оставяме в ръцете му да ни потопи в магията на шоколада. Шоколад, направен с устрем, професионализъм и енергия се превръща в най-сладкото изкушение и признание в любов. Ради обича да си играе със сетивата. Дългогодишният му опит, изключителните гурме презентации, многобройните участия в телевизионни и интернет предавания, изявите като водещ на популярни кулинарни събития, допринасят за превръщането му в любимец на малки и големи ценители на добрата кухня и най-вече на шоколада.

DSC_3067-copy1

С професионален опит от сладкарския техникум, през Шератон, доцентура по италианска кухня от Scuola Alberghiera e di Ristorazione di Serramazzoni, Италия, специализация в Cafè Central Palais Ferstel във Виена, Австрия, Sheraton Doha Hotel, Катар, до работилницата си “Гаврош” и шоколадовия магазин RS Сhocolatier.

Гърмящ шоколад, синьо сирене, люта чушка …

Да се откъснеш за миг от реалността и пренесеш в блаженствен  шоколадов свят е уникално удоволствие, поднесено ни от шоколатиерницата на Ради – RS Сhocolatier!

Хапването на шоколад може да се превърне в предизвикателна игра на сетивата. Поднесен сладолед с шоколад и люта чушка е уникално изживяване, което може да поднесе само един професионалист- Ради Стамболов! А приготвянето на гърмящ шоколад и шоколад със синьо сирене мигновено ни порази с уникални вкусове и блаженство!

Ако обичаш сладки изкушения, тогава ни се довери и се потопи в света на шоколада с RS Сhocolatier и Сладкишница „Гаврош”!

Radi-Stambolov-RSchocolatier-71

В твоята PRETTYBOX Февруари

Звездното участие на Шеф Стамболов в нашата Февруарска кутия ще допринесе за един по-наситен на усещания празник на влюбените. А както знаем, най-ценно е да се научим да обичаме и ценим себе си. В PRETTYBOX Февруари ще ти помогнем да зарадваш своите сетива, като се насладиш на един шоколадов шедьовър, предоставен от RS Сhocolatier. Ако пък предпочиташ да създадеш неповторими емоции за твоята половинка – то бъди различна и зарадвай с уникална шоколадова Валентинка, стилно поднесена от RS Сhocolatier и направена с много любов и вкус!

RS-luxury-box

 

Както всяко посещение в RS Сhocolatier, така и в нашата нова кутия те очаква много козметични съкровища и луксозно шоколадово приключение.

Хапни си шоколад, усмихни се, сложи малко червило и се наслаждавай на хубави моменти и емоции!

Парченце шоколадово приключение може да намериш в Prettybox Февруари, поднесено от Шеф Стамболов и RS Сhocolatier.

 

 

С шоколадова обич

Петя, Prettybox

 

Press и снимки на марката

Comments

comments