За нас е важно да бъдем максималко полезни както със съвети, така и с предоставяне на различно начини за изпробване на любими наши продукти и брандове. През Юни отново ще ви предоставим в PRETTYBOX ваучер от Studio Wink за процедура с бранда, който е основния бранд за тазгодишния конкурс Мис САЩ 2014. 

                                             Image Skincare image

Предимствата на Image skincare са безброй. Високо обучени химици и клиничен опит на световно практивуващи лекари и дерматолози обединяват усилия в създаването на едни уникални продукти с тествани съставки, които доставят бързи и дълготрайни резултати. Възможността им да се обединят САЩ и Европейски лицензирани експерти и да направят клинични тестове, които показват невероятни промени в състоянието на кожата, води до разработването на високо концентрирани съставки, като пептиди, стволови клетки, синапси невроблокиращи естествени вещества, които действат бързо и ефикасно на кожата.

760_488_csupload_42755916-646x411

Image skincare са известни с истински ефективните си продукти. Image skincare е професионален бранд, който се използва само от дерматолози, пластични хирурзи, медицински сестри и естет козметолози, като можете да си закупите тези продукти само от Медицински спа салони или дерматологични кабинети. Продажбата им в дрогерийните магазини е забранена. Нашите препоръки в употребата на Image skinacre са изключително лесни за следване, трите основни правила са “Почисти – Хидратирай – Защити” кожата.

Линии

dl-ads-disappearing-age-revealed

Image skincare е високо активен козметичен бранд, който е съставен от няколко под-линии за всеки тип кожа или състояние, което ще третираме. Съдържа Витамин С, линия за клиенти с пожълтяла, увиснала, без живот кожа, която се нуждае от висока доза витамин С, което ще ексфолиира леко кожата и ще спомогне дълбокото проникване на полезните съставки. Тази линия е невероятна за кклиентите страдащи от Розацея, тъй като това състояние на кожата причинява сухота и се нуждае от много хидратация и подхранване. Някой от съставките й включва Хиалуронова киселина, Олиго-пептиди, Стволови клетки от ябълково дърво, и екстракт от Гроздови семена. Втората линия е Anti-Aging за по застаряваща кожа, която се нуждае от по-силни съставки и е в комбинация с различни видове киселини – съответно гликолова базирана на захар за изглаждане на бръчици, млечна за пигменгации и салицилова за проблемни акне-кожи. Тази линия е много ефективна и бързо резултатна. Някой от важните й съставки включват Гликолична киселина, Ретинолова, Хилуронова киселина, Витамини А и Е и др. Третата линия е предимно за проблемна или с акне-кожа. Изключително ефективно почистваме и третираме дългогодишно акне на клиенти, които се посещавали дерматолози с години само за няколко месеца или седмици в зависимост от степента на инфектиране. Сред съставките са Камфор, Салицилова киселина, Арника, Мента, Бензилов пероксид. И последната най –разпространена линия е т.нар. Ormedic – може да се употребява от всеки. Изключително мека със зелени и плодови съставки за балансиране, освежаване и поддържане на бляскава кожа.  Линиите не съдържат парабени или други токсични химични вещества. Съставките включват Екстракт от Алое Вера, Кайсиево олио, Японски Зелен чай, Палмитолов Олиго пептид, Екстракт от Грозде и екстракт от краставица. Не са тествани върху животни и са био.

В линията има няколко невероятни слънцезащитни кремове, които при нанасяне НЕ остават кожата бяла ,а напротив подхранват и се усещат също както обикновено кремче. Всички слънцезащитни кремове притежават химичски и физически сънблок. Какво е това?

Химическият сънблок съдържа съставки, които абсорбират вредните UV лъчи. Този процес взима участие в самите слоеве на кожата. Там химическият сънблок трансформира лъчите, като прави реакция и ги превръща в друг вид енергия, например топлинна. Физичският сънблок е като щит, който защитава кожата от UV лъчите като не позволява те да проникнат в кожата. За да е ефективен слънцезащитният крем е задължително да бъде т.нар. Broad spectrum UVB/UVA лъчи, като комбинира защита от двата вида лъчи и е физически и химически защитен.

dl-ads-ormedic

Ormedic линията е сертифицирана от USDA organic най-високо поставената администрация за контрол над еко продуктите в САЩ.

Най-добрите химични пилинги

Image skincare се славят и с най-добрите химични пилингови терапии съответно с Гликолова киселина за бръчици, Химичен пилинг с Салицилова киселина за проблемни кожи, Млечна киселина за пигментация и киселина от Райски ябълка за изключително дълбока хидратация, подходяща за всеки клиент.

За максимално добри резултати се попълва здравен въпросник, в който се дискутират резултатите и очакванията на клиента, всеки получава карта за индивидуална грижа за кожата си. Химичните пилингови терапии са най-ефективни тъй като премахват много нежно повърхностния слой като не се допускат зачервявания. Киселините са много по-нежен начин да се ексфолиира кожата без да се драска чрез механично ексфолииране каквото е с абразивните частици. При химичните пилинги се подхожда винаги с по-леки концентрации за първи път после може да се увеличи интензитета при желание на клиента.

Текст и снимки: Press & Wink

 

 

 

http://blog.imageskincare.com/image-skincare-meets-miss-usa-contestants-2014/

 

http://blog.imageskincare.com/miss-usa-2014/

Comments

comments