Anatomical е култов бранд, който разработва и предлага ефективни продукти за тяло и лице. Anatomicals ‘only want you for your body’. Брандът има провокативно отношение и закачлива визия и идентичност, която умело е пренесена върху опаковките на продуктите им.

Anatomicals е Английски бранд, познат с ярките си цветове и яки опаковки, както и провокативните и привличащи внимание продуктови имена: Snog me senseless, Don’t just clean it woman, scrub it!

Fotor0206111118

Да се погрижиш за кожата си с провокация и Anatomicals. Продуктите съдържат ефективна формула, глезеща те с пълна сила. За лице, коса или тяло се грижат максимално за кожата. „Искаме те само заради тялото ти” това е Anatomicals. Да се отдадеш на провокацията е сладко изкушение, което ти предоставя Anatomicals – бранд, който ще дебютира в PRETTYBOX през Февруари, но с многобройни участия в Glossybox UK.

Продуктите носят заряд и послание. Обичайки предизвикателствата ежедневно провокират теб и твоето тяло! Нещото, което трябва да знаете е, че ви е необходимо чувство за хумор, за да обикнете тази марка. Продуктите на Anatomicals са способни да те разтърсят от неочаквано блаженство. Всеки от тях носи послание и превръща деня в забавление. Anatomicals не са обикновени продукти, те са дар за кожата и провокатор за теб. Закачливите надписи с не толкова приличните препратки, развихрящи въображението те потапят в смутливо забавление.

Дай им шанс и мигновенно ще ги обикнеш!

И ако се чудите за какво говорим, вижте сами!

Fotor0206111256

 Очаквай неочаквано предизвикателство в Prettybox Фeвруари!

Петя, хохо

PRETTYBOX

Comments

comments