logoВсички знаем, че кожата е най-важният орган, който има не леката задача да ни предпазва от негативното въздействие на околната среда и да ни дава информация за състоянието си. Това да полагаме правилна грижа за кожата си се оказва не лека задача. Правилният подбор на козметика е един от най-важните фактори за красива кожа, радваща се на здраве и добра грижа.

Prettybox ти представя няколко съвета според типа кожа, които грижливо да прилагаме. Съвети според типа кожа от дерматолози от марка номер 1 в Германия Sebamed! Ние вече се доверихме на супер бранда!

Ако кожата ви е чувствителна без никакви притеснения може да се доверите на продуктите на Sebamed тъй като са дерматологично тествани и са подходящи дори и за най-чувствителната кожа!

Fotor0116153853

Ако чувствате своята кожа опъната и с лек сърбеж, то тогава тя е суха и е се нуждае от по-интензивни грижи от нормалната кожа. Този тип кожа изисква нежно почистване, редовна и внимателна грижа. Изключително подходящи са медицинските козметични продукти от серията Sebamed за суха кожа. Кожата ви ще се почувства успокоена от раздразненията, който причиняват неприятното чувство за опънатост, зачервяване и сърбеж.

Колкото и да ни се иска времето да спре за нашата кожа, е невъзможно…

Ние не можем, но Sebamed може!

Системата за грижа за кожата на Sebamed против стареене е разработена така, че да поддържа естествените метаболитни процеси и възприемчивостта на кожата, за да се удължи младежкия ѝ вид.

anti-age color

 Проблемна кожа…! Без паника!

clear kolaj2

Анти-акне серията Clear Face на Sebamed е разработена специално за употреба против акне при мазна и смесен тип кожа. Всички продукти от серията са 100% без съдържание на сапун и мазнини.  Ефективно намаляват комедоните и пъпките. Цялостно почистват порите без да изсушават.

В разгара на зимата с носталгия се сещаме за лятото и с нетърпение очакваме горещото слънце да погали кожата ни. Нека се подготвим за лятото със слънцезащитни продукти, предпазващи от преждевременно стареене на кожата и от изгаряне!

Радвайте се на слънцето, защитени с продуктите на Sebamed Suncare.

sun kolaj

Немската медицинска козметика Sebamed е пионер в слънцезащитата с естественото за здравата кожа рН 5.5. Кожата е особено чувствителна на слънчевите лъчи и лесно може да бъде увредена от тях.  За да бъде кожата максимално защитена и обгрижена,  Sebamed разработи специална серия слънцезащитни продукти, налични със SPF 30, 50, 50+ кремове, лосиони и спрей.

Слънцезащитният фактор SPF е тестван на базата на препоръките на Европейската асоциация по парфюмерия и козметика – COLIPA.

Нежна грижа за Бебчо. Най-добрата защита още от първия ден.

sebamed baby

Всички продукти в детската серия на Sebamed са със стойност на рН 5.5, както на здравата кожа, за да подпомогнат развитието на киселинната мантия на бебешката кожа и да стабилизират рН-то ѝ. За да бъде защитена,  Sebamed разработи специална детска серия продукти, предпазващи от изсушаване, засилващи естествената бариерната функция срещу външни вредители и успокояващи нежната бебешка кожа. Детската кожа помни всеки слънчев лъч. Baby Sebamed осигурява най-добрата защита още от първия ден.

Чувствителна, суха или проблемна Sebamed има решение за всеки тип и проблем на кожата.

Щастлива ли е вашата кожа може да проверите тук, като попълните Вашият личен кожен тест.

Направи кожата си щастлива със Sebamed и Prettybox Януари!

Всички продукти на Sebamed може да разгледаш и закупиш от тук.

Снимки: Press на марката

Текст: Prettybox

С обич за твоята кожа,

Prettybox <3

Comments

comments