June_MismatchedManis_700x400

Ние сме истински фенове на Statement ноктите – онези интересните, които не всеки маникюрист дръзва да направи. През Юни сме впечатлени от лимитираната колекция Community Colours на MANHATTAN Cosmetics, и сме щастливи, че и вие ще се докоснете до тях в PRETTYBOX.

През Юни се осмеляваме да предложим и на вас последната мания в  маникюра: нарочно оцветените в разнообразни цветове нокти (перфектни за всички, които никога не могат да решат кой цвят искат да носят тази седмица).

За да сте максимално успешни със следването на този тренд и за да не изглежда, че сте избирали цветовете със затворени очи, ние ви предлагаме няколко цветни комбо предложения.

1cae6246ed409feb9877af7d5be09613

The Mani: Допълващи се цветове.

Избери цветове, които се допълват, но без да са твърде сходни. Подбери нюанси, което не са в една гама, като наприме синьо и оранж, пурпурно и жълто, или червено и зелено. След това нанесете бял лак на един или два пръста като основа (или нежен nude) за повече наситеност на допълващите цветове.

 

 

 

 

The Mani: Нежен пастел

Смесвайки нежни цветове като бледо розово, люляково, златисто розово, получавате наистина стилен, фешън завършек на ръцете си без да трябва да крещите за това. Като допълнение, може да вмъкнете цвят със специален финиш (металик, блясък, или силен брокат), за да придадете дълбочина на маникюра ви.

The Mani: Шик завършек

Този месец ви предлагаме шик завършек с MANHATTAN Cosmetics. През Юни ще изпробваме всички 20 цвята от лимитираната серия Community Colours. Във всяка кутия ще отриете по 1 пълноразмерен лак за нокти.

MH_Красиво общество_2

 С Обич,

PRETTYBOX team

Photos: Pinterest

 

Comments

comments