Със снежното настроение и Коледните трепети не ни подминаха. В подготовка за празниците Ви поднасяме ароматно ухание от канела. Канелата е неизменна част от празника, наред с блясъка и светлините допринася за перфектно настроение обладаващо с коледни емоции. Полезна не само с вкусовите си качества, ароматът ѝ ни обладава мигновено с блаженство,енергия и усмивка.И ако си мислите,че по стара Коледна традиция Ви поднасяме поредната рецепта за сладко калорично изкушение, ние от Prettybox благодарение на Casa UniquM ти предлагаме да разчупим традиционното с Канелени обеци с аромат галещ сетивата.

statiq kanela222

Те са ръчно изработени от естествена канела и ароматът им е уникално нежен и приятен!

Дизайна им е уникален, аксесоар с който можеш да разнасящ страхотен аромат и бъдеш различна. Като почитатели на природната хармония ние от Prettybox веднага се влюбихме в тях. Освен това те са носители на сила създавайки усещане за вътрешен уют и защита. Върху тях са изобразени хексаграми за вътрешен мир и пълнота.

kanela23

Напомнят ни за малките неща,които ни карат да сме щастливи и усмихнати

„Не бъди тъжен. Бъди като слънцето в средата на деня”

Бижута с послание и стил, излъчващи страст, любов и всички онези сладки неща, които правят който и да било празник чудесен и незабравим.

Това е не просто уникалност, а Канелени обеци от Casa UniquM!

В Prettybox с очарование посрещаме Casa UniquM в нашата Декемврийска кутия.

Може да разгледате куп уникални красоти в страницата на Casa UniquM!

Твоята Декемврийска кутия те очаква тук.

 

Петя, Prettybox

<3

Comments

comments