Празници, любов и емоции придружени от… паникьосващи чувства! Въпреки всичко знаем, че всеки ден трябва да си казваме сладките думички „Обичам те”. Свети Валентин е повод да го направим по един по-различен и уникален начин. Какво да поднесем на любимия се превръща в буря от идеи и чудейки се за решение денят наближава все повече и повече. Ние от Prettybox знаем, че всъщност най-големият и уникален подарък за половинката ти си именно Ти. Затова не се паникьосвай и поднеси подаръчна емоция! Със сигурност ще ти помогнем и поднесем няколко идеи как да го направиш! Въоръжи се с настроение, малко подръчни материали и разбира се с любов!

21ff72023eda946273631ae7bcf51ee5

Любовен аламинут

Това да поднесеш закуска на любимия може би ти се струва обичайно и не толкова оригинално, но замисляла ли си се колко пъти си го правила и то по този начин! Закуска с капка любов, поднесена с усмивка със сигурност ще въведе в любовния ден много настроение. Нали всички знаем приказката за любовта и мъжа 😉

90bab68b539ef587877020ad12d0a7e3

 

Писмо в бутилка

Класика, но винаги актуална. Със сигурност идеята е класико-перфектен вариант да изразиш чувствата си.  А поднесен в бутилка декорирана от теб е просто върхът. И въпреки, че изглежда лесно RadiNa D’Amore може да се погрижи за това. Ако не си сигурна в себе си Радина ще сътвори за твоето съкровище приказна красота по твой вкус. От теб идеята, от Радина реализацията.

92aba0b962b8885ecd0916c7b4f1089f

 

 

Предизвикателство за любимия

Предизвикай любимия си! Може да останеш много изненадана. Всички си мислим, че познаваме човека до себе си, но той крие изненади. Трябва ти малко време, молив и хартия! Твоето малко творение може да предизвика голямо любовна удивление!

2278fb86d00e892f83ae7373667664a1

 

 

Сладка изненадка

Сладка изненада! По креативен и сладък начин може да поднесеш изненадата си. Със сигурност не би очаквал такава идея поднесена от теб, ще го трогнеш и възхитиш по забавен начин!

 

 

 

Сърцати творения

640521a36b1ba301c026e7faef20561d

Е на това му казваме предизвикателство! Трябва да се въоръжиш с търпение и … рецепта. А защо пък не и само с форма сърце и познатите от теб рецепти за вкусни сладкиши. Ако добавим и малко любов със сигурност ще се получи нещо впечатляващо и ще ни донесе много усмивки и щастие на любимия! Ако пък все пак си знаеш, че не си добра в тези неща отново имаме препоръка за теб наречена RS chocolatier. Екипът на шоколадовата къща със сигурност ще сътворят прекрасно-вкусни и красиви неща за любимия.

 

2150236307caae631ac45e67a479d82b

 

 

 

Всеки ден с Късмет

Да започнеш деня с любовен късмет, послание или каквото си пожелаеш! Със сигурност ще се забавлявате рано сутрин и ще започнете деня с усмивка. А защо не и с предизвикателство?! А комбинацията ни със следващото предложение се превръща в перфектния избор.

 

 

 

Сутрешно кафе „Обичам те”e12f41543a4d5026a249fddef5dce9ea

Чаша с послание. Ставайки сутрин, пиейки си горещо ароматно кафе в чаша с твое лично написано послание е уникално. Да започне деня с нещо толкова красиво и емоционално е пълно щастие за твоята половинка. Ето още един начин да казваш „обичам те” всеки  ден. А чашата със специалното покритие може да намериш вече навсякъде. Само трябва да подготвиш твоето послание. От личен опит мога да кажа, че ефектът е страхотен и че ще се хареса на твоята половинка. Нали всеки си има любима чаша, нека неговата да е тази напомняща за любовта ти. <3

 

aa8b3e2591ad1b6a5b2a4beeca95cbf6

 

 

Любовен хазарт

Всичко, от което се нуждаеш е въображение и малко боички. Ние ти поднасяме тази идея, но ти можеш да напишеш и поднесеш каквото си пожелаеш. Използвай въображението и покажи любовта си. Със сигурност ще му е забавно, загадъчно и нетърпеливо какво ли се крие там…

 

 

 

Идейна любов до безкрай! Това са нашите PRETTY предложения, които може да поднесеш на любимия. Напомняме ти, че всичко, от което се нуждае половинката ти си именно ти. Затова и ръчно направен от теб оригинален подарък би направил празника Ви много красив и емоционален. Идеите от нас, любовното настроение от Вас. Любовта ти е уникална, показвай я всеки ден.

” Всичко, от което се нуждаеш е да бъдеш обичан!”

Ние от Prettybox поднасяме любовта си към Вас в Prettybox Февруари!  Очаквайте страхотни изненади и разбира се НАГРАДИ! Имате възможност да се включите в месечния конкурс в Instagram за един по-влюбен Февруари.

I-love-highlight_instagram

Защото знаем, че първо трябва да обичаш себе си!

С обич,

Петя и екипът на Prettybox!

Снимки:Pinterest

Comments

comments