8 е щастливото ти число, защото кожата ти заслужава грижата на

Eight Hour® Cream.

Elizabeth Arden – името говори повече от всичко, което можем да ти кажем! И все пак:

През Януари, ние от PRETTYBOX сме щастливи да представим продукт с марката Elizabeth Arden от легендарната колекция 8 Hour. Кремът Eight Hour® е създаден през 1930г. от Елизабет Арден. Още с пускането му на пазара, той има небивал успех.

EA General Logo

1505504_562106207217267_424651369_n

Представяме ти Eight Hour® CreamОвлажняващ крем за лице за ежедневна употреба SPF 15. Легендарната сила на 8 Hour Cream сега в нова формула на хидратиращ крем за лице за ежедневна употреба. Всеки ден кожата е изложена на вредното влияние на околната среда – вятър, слънце, замърсяване. Дори по време на ваканция, промените в климата и самолетните пътувания влияят отрицателно на кожата ни. А това както знаем го имаше в изобилие през празничния период. Всичко, което обичаме в класическия Eight Hour® Cream сега и във вариант на дневен хидратант със слънцезащита.

Elizabeth_Arden_Eight_Hour_Cream_Intensive_Daily_Moisturizer_For_Face_SPF_15_PA___50ml_1366384372Този интензивен ежедневен хидратиращ крем за лице:

  • се абсорбира бързо и оставя кожата мека, гладка и добре хидратирана за 8 часа
  • лекува кожата още при първите симптоми на сухота
  • предпазва кожата от влиянието на климатичните промени
  • има всички предимства на Eight Hour® Cream плюс ежедневна хидратация благодарение на слънцезащитния фактор защитава кожата от вредното влияние на слънцето.

Новата лека текстура на Eight Hour® успокоява кожата, премахва петната и е подходящ и за чувствителната кожа. Клинични и дерматологични изследвания доказват, че продуктите от гамата 8 Hour Elizabeth Arden възстановяват обема, подобряват контурите на лицето, правят кожата по-стегната и видимо намаляват бръчките. Серията включва Eight Hour® безцветен балсам за устни, Eight Hour® хидратиращ крем за ръце, Eight Hour® хидратиращ крем за лице, Eight Hour® хидратиращ крем за тяло. 1526212_565403350220886_1681938516_nЗатова: не мислете дълго, поръчайте PRETTYBOX Януари, изпробвайте, влюбете се в продукта и защитете кожата си….поне за 8 часа, след това повторете и се наслаждавайте на здрава кожа и на деня, бил той слънчев или не 🙂 .

Снимки: Press на марката

Текст: Press на марката & Prettybox

Поли, xoxo

Comments

comments