Розата е нещо повече от  благородно цвете – тя е въплащение на натуралната красота. Приказките и легендите са изтъкани около розата, вдъхновява поети: тя оставя дълбоки черти не само в нашата култура, но и далеч извън нея. Една легенда разказва, че “кралицата на цветята” е слязла от рая: Когато Ева била изгонена от рая, тайно скрила роза и я отнесла в своя свят.  Тя е символ на дълбоки чувства и  приятни мисли. Благородният й вид, омайния аромат и нежните цветове на розата се свързват с младостта, красотата и любовта. DrScheller Logo Layout Natural & Effective

 

 

 

 

БИО МАСЛО ОТ ДИВА РОЗА & БИО ЕКСТРАКТ ОТ РОЗА

Нещо повече от приятен аромат. Изключително ценна съставка. Има само 30 дни в годината, когато розата може да бъде откъсната в ранните сутрешни часове преди повишената температура през деня да намалят съдържанието на розово масло. Реколтата е ограничена: от 3 до 4 тона цветове са нужни средно за един литър чисто масло.  Въпреки това, ефекта си струва усилията: розовото масло съдържа няколко стотин индивидуални съставки. В допълнение на съдържащите се етерични масла, цветовете снабдяват с ценни липиди и восъци, които се грижат за кожата.  Накрая, но не на последно място: парфюмът от роза е уникален и има балансиращ, хармонизиращ и успокояващ ефект от арома-терапевтична страна.

887065_10151997007042071_1301631653_o

Био маслото от дива роза  се извлича от диво растящи рози чрез студено пресоване от семената на розови цветове. Маслото съдържа висока концентрация на множество ненаситени мастни киселини. То се адаптира перфектно от кожата и попива бързо в дълбочина. Има стимулиращ ефект върху клетките, спомага тяхното възстановяване и подобрява производството на колаген.  Поддържа способността на кожата да запазва влагата. Енцията от дива роза е част от цветната терапия на Бах. Познато е със способността си да увеличава радостта от живота и с успокояващия си ефект.

 Био екстрактът от роза е извлечен от Rosa Gallica Officinalis, позната като аптекарска роза, защото всички части от растението се използват за медицински цели.  Има кръвоспиращ, подхранващ и оздравяващ ефект.

 АНТИ-ПИГМЕНТЕН КОМПЛЕКС – RAYOLYS ORGANIC

Равномерен и сияен тен – кой не иска такава кожа? Обаче, естествените състаряващи процеси, слънчевата радиация и хормоналните промени водят до неприятната хиперпигментация. Тук идва на помощ новата серия на DR. SCHELLER като първа на пазара на натурална козметика, която се бори с проблема при вече съществуващи пигментни петна.  Новият Anti-Age Complex Rayolys Organic съдържа екстракти от листата на кайсия, ябълки и малини, които създават свеж, сияен и равномерен тен. Появата на обезцветяване на кожата и нежелани пигментни петна е сведена до минимум.

БИО ДИВА РОЗА51DDNyVK2RL._SX300_

Анти-ейдж/ Депигментиращ дневен крем, 50мл

ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЪСТАВКИ

Светлоотразителни пигменти        

Оптично скрива линиите и бръчките. Като на светлина на свещи, тенът е особено мек, равномерен и матиран.

Био масло от сусам                  

Подхранва кожата и я прави копринено нежна.

Масло от ядкятя ня мякядямия      

Изглажда сухата и лющеща се кожа.

Алое вера                                         

Хидратира, изглажда и успокоява

 

Така кралицата на цветята в комбинация със специално подбрани съставки се превръща в кралицата на красотата!

В Prettybox Декември!

Press на марката

Comments

comments