Laboratoires SVR® е семейна компания, създадена през 1962г. в Париж от двама съпрузи фармацевти – Simone и Robert Veret, като името на компанията е абревиатура от техните имена.

logoSVR

През 1977г. е построен първия завод за производство в околностите на Париж. През 2000г. на същото място е построен нов високотехнологичен завод, в който се прилагат най-новите производствени стандарти и процедури.

Като доказателство за отдадеността и тясната връзка на Laboratoires SVR® с дерматологията, през 2002г. се създава наградата Jean Darier – първата награда, насочена към дерматолозите извън болничните заведения. Наречена е на името на Фердинанд – Жан Дарие, когото определят като „бащата на модерната дерматология във Франция”. Наградата се дава в областта на епидемиологията и клиничната дерматология.

Към момента продуктите на Laboratoires SVR® се продават над 50 държави по целия свят. Доверието, което печелят, е резултат от тясното сътрудничество с дерматолози и фармацевти. Компанията залага на постоянни иновации и строг контрол на избора и концентрацията на активните съставки.

Продуктите на Laboratoires SVR®  са ефективни и безкомпромисни по отношение на избора на активни съставки, тяхната концентрация и формула. Продуктите са подложени на редица процедури за контрол на качеството и се разработват под строг технологичен контрол.

Слоганът на компанията е “Active for life. Beautifully”.

74x38_5_backlit_366_02

Активотерапия® е основния подход на марката.

Тъй като всяка жена е уникална, Laboratoires SVR® създават прецизни, персонализирани и ефективни решения за нуждите да всяка кожа.

„Опишете ни Вашият начин на живот и нуждите на Вашата кожа и ние ще разработим действащи, специфични и ефективни продукти за нея в нашата лаборатория.”

Laboratoires SVR® съчетава своите умения в избора на съставки с опита на дерматолози и фармацевти, така че потребителите да се чувстват и изглеждат по-красиви.

Тъй като всеки човек е уникален, Laboratoires SVR® има УНИКАЛНО решение за всеки проблем!

В Prettybox Януари ще получите карта за лоялност на Laboratoires SVR® с актуални и изгодни предложения. Очакват Ви и много други Януарски изненади! Стани лоялен клиент на Laboratoires SVR® с Prettybox!

Karta za loyalnost

Поръчай своята кутия тук.

Открий решение за твоята кожа тук

www.labo-svr.bg

Текст & снимки: Press на марката

Comments

comments