Untitled1Казват, че ръцете са тези, които с най-голяма точност разкриват възрастта на жената. В тази връзка питам: „Има ли жена, която не би желала кожата на ръцете й да е нежна и млада възможно най-дълго време?!” Едва ли бих получила положителен отговор.

Затова с огромно удоволствие бързам да Ви съобщя, че от Dr.SCHELLER са намерили магическо решение за красива кожа на ръцете. И то се крие в следните два продукта:

 

 

Untitled2

Крем за ръце против стареене, обогатен с масло от арган и коензим Q10. Наричано изворът на здравето и красотата, едва ли е останала някоя нежна представителка на Земята, която да не знае, колко ценно е маслото от арган за косата, кожата на лицето и тялото. В комбинация със силния антиоксидант Q10, кремът за ръце възстановява и овлажнява кожата, предпазва от видимо състаряване, видимо намалява бръчките и осигурява 24-часова защита. Държа да отбележа, че кремът попива много бързо.

Untitled3

 

Вторият вълшебен продукт е балсам за ръце за суха кожа, обогатен с екстракт от зърнастец, невен и глицерин. Мигновено защитава кожата и интензивно подхранва сухите и лющещи се ръце. Известно е, че морският зърнастец е един от най-силните антиоксиданти, който предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали, забавя стареенето, обновява клетките, подобрява структурата на кожата и й придава еластичност.

Мили дами, това са моите предложения за божествена мекота и нежност на кожата на ръцете! Очаквам вашето мнение!

Продукт на Dr.Scheller можете да откриете в нашата PRETTYBOX Август. Поръчайте сега, количествата са ограничени.

Много усмивки,

Мариела,

хохо

Comments

comments