Почувствайте видима разлика за по-малко от 6 дни.

Всяка кожа е индивидуална и изисква специфични грижи. С правилната грижа всеки може да има сияйна и красива кожа. Първата стъпка за правилната грижа за кожата е определянето на нейния тип – суха, комбинирана или мазна. Втората важна стъпка е как се грижим за нея.

Ежедневната грижа поддържа кожата чиста, без замърсявания, осигурява хидратация, следователно й дарява здрав и сияен вид. Предотвратява ранни белези на стареене, като се грижи за кожата сега, в този момент.

И последната и най-важната трета стъпка за красотата на кожата е Visible Difference by Elizabeth Arden. 100 годишният опит в областта на козметика в женския свят Elizabeth Arden знае предпочитанията на жените и техните изисквания, когато избират козметиката си. Elizabeth Arden знае,че всяка жена се стреми да поддържа добро здраве и да поддържа кожата си красива и търси качествени, ефективни продукти.

EA_VD_

Затова и Elizabeth Arden създаде Visible Difference, за да задоволи всички нужди и предпочитания на жените по целия свят!

Тъй като ние от Prettybox също знаем това, сме подготвили във Вашите Февруарски кутии перфектна грижа за кожата, персонализирана според личните Ви предпочитания

Типовете кожа са толкова индивидуални, колкото и самите хора и могат да се променят под влияние на различните сезони, диети или стрес. 100 годишният опит на Elizabeth Arden в областта на SPA показва, че нищо не е по-красиво от красивата кожа. Дали Вашата кожа е суха, мазна, а може би комбинирана, новата серия Visible Difference ще й дари специална грижа, неповторима хидратация, здрав и сияен вид. Специално разработена за всеки уникален тип кожа –смесена, мазна, суха – Visible Difference е режим за ежедневна грижа в четири стъпки – почистване, тонизиране, грижа, хидратация. Почувствайте разликата, която този специфичен режим ще даде на Вашата кожа още днес!

Ето от какво се нуждае Вашата кожа, за да сияе с блясък и красота:

Почистване.  Измивни емулсии и тоник за почистване на кожата, съобразени със специфичните нужди на всеки тип кожа.

Възстановяване.  Възстановяващ серум подготвя кожата за последваща хидратация на Вашия специфичен режим за ежедневна грижа.

Хидратация.  Най-сетне специално подбрани овлажнители балансират нивата на хидратация и даравят на кожата подхранващите вещества, от които тя се нуждае.

Специални грижи. Хидратация, крем за околоочната зона, маски, ревитализиращ серум са подходящи за всеки тип кожа, за да подсилят ефекта от Вашия специален режим за грижа за кожата.

Нашият съвет

Каквато и грижа да използвате трябва да притежавате Visible Difference Optimizing Skin Serum. Съвършената грижа за всяка от нас, защото го заслужаваме!

83ef82be54e6d570d9179a504bed8907

Списък с всички обекти, в които може да откриете продуктите на Elizabeth Arden вижте тук.

Текст: Prettybox

Снимки: Press на марката

Logo-KavenOrbico-NEW-copy

prettybox exclusive brands

 

Comments

comments