Be Pretty every day!

3a0ad77737e94d3bbd1a7bb84c532137

“Красиви и модерни” е мисия на всяко Pretty момиче! Предлагаме ви идея за грим, която не само е актуална и в хармония с модните тенденции, ами е и красиво решение. За ежедневен грим или за повод е чудесно решение за визията ни. Представяме ви идея за съблазнителен грим “Котешки очи”, придружена с лесни стъпки и съвети. Този тип грим подхожда на всички дами, включително и на “капризните”, придава дълбочина на погледа и оптически издължава и уголемява очите, правейки ги по-съблазнителни.

 

 

 

Как да постигнете съблазнително-хищния поглед на котката:

На първо място препоръчваме нашата изпитана и любима очна линия на MeMeMe Cosmetics

MMM_eyeliner

За да изравните тена на очите и да придадете лек блясък, нанесете по целите клепачи сенки в естествено бежово с лек бронзов оттенък. След това подчертайте леко свивката на горния клепач с шоколадово.

Следва нанасянето на очната линия. Запълнете разстоянието между косъмчетата като правите малки точки, а после създайте и линия като я издължите във външния ъгъл. След това подчертайте и долния клепач с плътна линия.

Извийте миглите и поставете тънък слой черна спирала, за да избегнете слепване. С помощта на четка сложете руж или перли на скулите и съвсем леко подчертаете веждите.

 33bd2903f0ea3d50d51ce23f2dc90887

Въображението и експериментите са строго препоръчителни за магьоснически поглед.

Само да си знаете, че неустоимият поглед придружен с усмивка, чар и настроение е най-добрият завършек на мисията ни да сме красиви! С очна линия на MeMeMe Cosmetics мисията е изпълнена! Be Pretty every day!

Добавяме чар и Prettybox Февруари и сме готови за посрещане на покоряващи комплименти.

Поръчай твоята Prettybox Февруари тук.

Още beauty идеи и съвети може да откриете в Pinterest! Потопете се в красивия ни свят с нашите месечни предложения!

С обич,

Поли, Prettybox

 

Comments

comments