Щастливи сме да посрещнем отново в Prettybox Август любимият, чувствен аромат SOMEDAY на поп идола на всички тийнеджърки и по- пораснали момичета, феноменът Джъстин Бийбър. За дебюта на ароматната сцена той си партнира с козметичният гигант Elizabeth Arden.

 poster_JB_50x70

Безспорен глобален феномен в поп музиката, продал над 15 милиона копия от своите албуми, Джъстин Бийбър е най-младият изпълнител номиниран от Форбс на трето място сред най-забележителните знаменитости на 21 век. Над 50 милиона FB фенове, повече от 25 милиона последователи в Twitter, над 2 млрд. споделяния в YouTube, не е никак странно, че той е безспорен цар на социалните медии в днешни дни.

И днес той насочва вниманието си към ароматите – с изключителна емоция и въодушевление, Джъстин показва силното си желание да бъде все по-близо до феновете си. ТОЙ е първият артист от силния пол, създал аромат за нежната половина, като се стреми да се слее с техните емоции и чувства.

 someday_by_justin_bieber

Омагьосващият аромат на Justin Bieber – SOMEDAY дава идея, че можем да променим света, можем да сбъднем мечтите си и да бъдем с някого, който наистина си заслужава.

Justin има желание SOMEDAY да бъде нещо повече от просто парфюм: той е чиста енергия, която ни кара никога да не казваме „никога”!

Ароматът за „нея” е пристрастяваща емоция, която провокира сексапил и модерна изтънченост. Кара Ви да се издигнете в облаците с вълна от плодова мандарина, круша и диви горски плодове, свежи нотки на жасмин и кремави флорали, завършващи с топли отблясъци на ванилия и мускус.

Лятна оферта

За всички, влюбили се в аромата, специално предложение.

Намаления до 25% на линия Someday на Justin Bieber във верига магазини Douglas|Beauty zone и верига магазини DM в цялата страна до 30.09.2014 (цени при запитване в магазина).

 SOMEDAY от Justin Bieber

Истинска наслада за сетивата! 😉

 fregrance_header

 

 

Comments

comments