Как да се борим с акнето, запазим кожата си хидратирана и защитена от слънцето? Сладка и красиво апетитна кожа като торта. Това от, което се нуждае тортата е присъщо и за кожата. Какво прави една торта толкова сочна вкусно-топяща се в устата и кожата бебешки мека и божествена на допир? И ако вече се чудете какво е общото между сладкото изкушение и красивата кожа тайната се крие в една единствена думичка – Влажност.

tumblr_m9wanzx1Bp1qboqbv

И така по същество и факт! Когато говорим за хидратация водата, е ключова съставка за каквото и да било. За да функционира кожата ни правилно се нуждае точно от това. Знаем за капризните състояния на водата, когато става дума за изпаряване. Заедно с хубаво време идва налице и точно това. Но както се казва винаги има начин и ние го знаем. Имаме точната рецепта за сладка кожа:

вода + липиди = мека и красива кожа!

И продължаваме с фактите този път касаещи липидите. Те се намират на повърхността на кожата и са истински капан за водата, запазват кожата хидратирана за по-дълго.

И ето дойде ред и на малко съвети как да сме им в помощ. Лесен начин да постигнете това е след душ, когато кожата е още влажна, но подсушена да нанесете много тънък слой вазелин. Ако кожата Ви е мазна може да попиете нежно с хавлиена кърпа излишното количество. Възелинът е капан за водните молекули в кожата.

Без шоколад не може! За разкож към нашата торта безкомпромистно добавяме шоколад! Щастието на кожата се крие също в шоколада. Разтопен натурален шоколад е истински рай за кожата. Шоколавов рай! Твоите шоколадови минутки за релакс.

466703561fd72647bd1a14c74512e3a6

Ние от Prettybox открихме и една друга рецепта за красива кожа, позната на всички Вас – Elizabeth Arden Visible Difference. Истински скъпоценен камък за твоята кожа – комбинирана, суха или мазна ще останеш възхитена от резултата.

Повече информация за скъпоценните камъни на Elizabeth Arden може да откриеш в нашият блог.

Ако все пак ти се хапва нещо сладичко и това да хидратираш кожата ти се струва далеч по-лесно от правенето на сладко-апетитна торта, може да намериш изкушението си в шоколадовата къща на Ради Стамболов RS Сhocolatier.

 Ако търсиш скъпоценен камък за твоята кожа и сладко шоколадово изкушение може да ги откриеш в Prettybox Февруари!

С обич,

Петя

Press Интернет

Снимки Pinterest

prettybox exclusive brands

Comments

comments