Най-накрая открихме професионалист, с главно П, който разбира, умее и познава модерните, съвременни техники и продукти. За какво говорим ли? За подчертаване на погледа. Всяка от нас поне веднъж се е замисляла за поставяне на полу-перманентни удължители за мигли. От днес, вече ще говорим за услугата така, а не просто като “поставяне на изкуствени мигли”.

Bilyana Mileva_Xtreme LashЗа Биляна

Биляна е сертифициран стилист на Американската марка Xtreme Lashes – любимият бранд на звезди от Холивуд до Боливуд. Получава признания и сертификати също от  Butterfly Solution, eyelash extensions USA, Advanced Certfied Xtreme Lashes, USA. Специализира главно като естет-козметолог във Флорида и Лас Вегас, а след едногодишно обучение е сертифициран стилист и в предлагането на терапии по удължаване и сгъстяване на мигли. В продължение на 5 години има възможността да практикува в Америка като Lash Stylist специалист.

xtreme_certified_stylist

В момента, Биляна е в България и с огромно удоволствие пренася тази селебрити услуга и на нашия пазар. В чисто новото си модерно студио във Варна “WINK”, Биляна е отдадена на това да запълни празнината между конвенционалните и широко-разпространени методи по удължаване на мигли и това на истински качествената, уникална и неповторима технология на Xtreme Lashes.

Studio-WINK-Uda-lzhavane-na-migli-Varna-5

WINK е първото и единствено студио, което специализира в поставянето на сертифицирани удължители на мигли за България с марката Xtreme Lashes. Пъровоначалната терапия включва консултация, попълване на здравен въпросник, дизайн на вашите очи, терапия, и обучение за грижа.

Очаквайте скоро екслузивно интервю с красивата Биляна в блога на Prettybox,  в което ще разкаже защо и с какво Xtreme Lashes са предпочитани в Америка, за разликата в качеството и резултата в сравнение с конвенционалните методи, и други интересни, pretty неща.

Ако искате да получите шанс да изпробвате тази иновативна технология от бранда на звездите, поръчайте PRETTYBOX май, в която ще откриете ваучер!

Wink_prettybox

Wink_prettyboxWink_prettybox

 

 

 

 

Xtreme Lashes Logo

За Xtreme Lashes

Xtreme Lashes екстеншъни за мигли са най-новото решение за по-дълги, по-плътни, и още по-красиво изглеждащи мигли.Създадени са да имитират по най-естествен начин вашите натурални мигли. Xtreme Lashes екстеншъни за мигли са индивидуално поставени на всяка мигла, резултатът е по-красива, по-привлекателна и младежка външност на очите ви.

Studio-WINK-Uda-lzhavane-na-migli-Varna-6 Studio-WINK-Varna-Uda-lzhavane-na-migli-1

Използвайки специален патентован адхезив Xtreme Lashes екстеншъни са само и единствено поставяни от обучени и сертифицирани Xtreme Lash Стилисти. Xtreme Lashes удължители не са традиционните изкуствени мигли, лепенки или т. нар. “трио”, или импланти. Безопасни и удобни за очите, Xtreme Lashes никога не се поставят директно въху вашата кожа или клепач. С едномесечна рутинна поддръжка ще имате навероятно красиви и обемисти мигли за постоянно.

Xtreme Lashes Extentions е топ бранд в международната индустрия по разработване и технология за естествени методи за красота. Получил няколко награди за специализирана професионална козметика те стават основни спонсори и професионални стилисти за Годишните филмови Оскари през 2012/2013 и музикални награди Грами. Xtreme Lashes е предпочитана марка за много филмови и музикални артисти. Технологията, която Xtreme Lashes използва при поставянето на удължителите е уникална и това я прави неповторима. Този уникален продукт ви предлага по-дълги, по-гъсти и бляскави мигли, естествено изглеждащи и неподправени, каквито не сте и подозирали, че може да имате.

WINK Студио

Адрес: Халил Ефенди 4, Варна 9000

За консултация и записване на час: 089 788 0917

Станете фен във Facebook 

 

Comments

comments