Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate е най-популярният продукт в момента, както в световен мащаб, така и в България. Както всеки друг продукт, участващ в нашите месечни кутии, и този изпробвахме преди да бъде селектиран за колекцията през Септември.

Ultimune

 За имунитета на кожата

Също както тялото, така и кожата има своя собствена имунна система, която я предпазва от агресорите на околната среда, стреса и стареенето. Тези фактори не само отслабват кожата, но и променят начина, по който тя изглежда. Това не е изненадващо, имайки предвид, че кожата е най-големият орган в тялото и е първата линия на защита срещу бактерии и други екзогенни агенти. Кожата действа като физическа бариера, за да облекчи работата на имунната система. Както изследователите са установили връзка между имунната система и цялостното ни здраве, така съществува и връзка между красотата на кожата и състоянието на имунната система. Но клетките, които предпазват имунитета на кожата- Лангерхансовите клетки, представляват само около 2 до 5 % от епидермиса. Shiseido откриват, че мулти-защитната сила на кожата, тази която я предпазва и поддържа нейните баланс, здраве и красота, е изложена на рисковете на външните агресори, емоционалния стрес и стареенето.

Shiseido открива първият комплекс, който действа директно върху Лангерхансовите клетки. Той възстановява отслабените вследствие на агресорите на околната среда, стареенето и емоционалния стрес функции. Комплексът Ultimune включва комбинираното действие на 3 съставки: българска розова вода, акваинпул и ß-глукан.

Комплексът подобрява защитните функции на Лангерхансовите клетки с 64 %, стимулира синтеза на колаген, подобрява хидратацията и подсилва функцията на кожната бариера. За да предпазят кожата от нечистотии и оксидиран себум, учените са разработили уникален коктейл от растителни съставки, който поддържа сиянието на кожата. Тази мощна комбинация съдържа:

  • Екстракт от листата на гинко билоба, познат със своето антиоксидантно действие
  • Ароматни билки от Азия и запада – перила и дива мащерка, познати със своето антибактериално действие

PRETTY впечатления

Използван само едва 10 дни, кожата ми всеки ден се усеща чиста и матирана след нанасяне. Кожата е видимо по-красива и здрава. С нежна, гелообразна текстура, този флуид има ефирен аромат на Българска роза и цвят на лотус.

texture

Pre-Serum

Ultimune е допълнителна стъпка в нашата ежедневна грижа за кожата. Допълнителният слой грижа ни дава още един защитен елемент при справянето с препятствията на ежедневието ни.

Ultimune се използва след почистване и тонизиране на кожата и преди серума, крема за очи и хидратанта. Едно-две изпомпвания са напълно достатъчни, за да обгърнете лицето и шията с дълготрайния уханен аромат на роза.

10660185_630778453710098_3374830107594151202_n

Ultimune попива бързо и дава усещането на вече хидратирана кожа. С лека текстура, нанасянето на Ultimune е просто удоволствие. Използвам преди лягане, има успокояващ и релаксиращ ефект.

Независимо от това дали използвате други продукти на Shiseido, Ultimune е вашето явно оръжие за предизвикателствата на деня.

Ultimune активира 4 сили във вашата кожа:

  • устойчивост
  • защита
  • регенрация
  • заздравяване

Открийте Ultimune в по-добрите магазини за селективна козметика.

Препоръчителна цена: 164лв / 30ml, 224лв / 50ml

Изпробвай в PRETTYBOX Септември, продукт на стойност 25лв

С обич и повече здраве за кожата ми,

Диди.

Comments

comments