Всеки месец нашата работа ни поднася както много предизвикателства, така и ни дава възможност да общуваме с много страхотни брандове. Макар вече да се познаваме след страхотното и супер успешно участие в PRETTYBOX Септември, RHAMNIA Bynata се завръща в целия си блясък и нова визия, а продуктите …ах, с тях може да се запознаете в новата ни кутия за месец Март.

За промяната …

rhamnia_logo“Преди две години, с настъпването на пролетта, за първи път ви представихме нашата козметична серия Rhamnia Bynata с масло от облепиха. Вложихме, много добра енергия и усмивка в усилията си да ви предложим добър продукт-помощник в ежедневния стремеж към красота. Радвахме се от сърце на добрите отзиви и пожелания за развитие. И ето!…”

Rhamnia_new

Екипът на Rhamnia Bynata избра настъпването на днешната пролет, за да направи още една важна стъпка в посока към по-добро! Скоро Rhamnia Bynata ще има своя нов облик и още по-ефективни продукти. Подобреният състав на серията с облепихово масло, ще осигури още по-добра грижа, а новите опаковки – по добра защита на продукта (да не говорим колко са креативни и вдъхновяващи, и нямат търпение да застанат и на твоята тоалетка).

Rhamnia_25.03

За всички нас и вас ще бъде радостта от новата среща, повече удобство, по-добър ефект от ежедневната употреба на Rhamnia Bynata и повече вдъхновение!

Новата Rhamnia Bynata и вие. Повече красота и вдъхновение!

Очаквайте в PRETTYBOX март! Поръчайте своята тук.

 

 

 

 

 

Присъединете се към страхотните ни приятели, Rhamnia Bynata и посетете сайта им.

С обич и вдъхновение,

 

Диди & екипът на Rhamnia Bynata

Comments

comments