Shiseido е извор на красота и грижа В PRETTYBOX Април. Само при нас, този месец може да изпробвате феноменалния коректор Sheer Eye Zone Corrector от SHISEIDO!

1546430_810141549001780_963020364_nОткритието на Shiseido

Най-често срещаното притеснение на жените относно кожата на околоочния контур е неравномерният тен. В частност, тъмните кръгове. Коректорите се справят с тъмните кръгове, но много жени се оплакват, че за да ги прикрият оптимално, трябва да нанесат продукта в плътен слой, а това води до утежняване на грима. За да постигне ефекта на естествена визия без грим, е изключително важно да се неутрализира цветния шум по кожата. Shiseido провежда изследвания, за да разбере причината за разликите в тена. Когато около очите се появят тъмни кръгове, това не се дължи само на недоспиване. А по-скоро се свързва с количеството кислород в кръвта. Когато то е в по-високи норми, тъмните кръгове около очите изглеждат червени. От друга страна, когато нивото на кислород е в по-ниски норми, тъмните кръгове придобиват синкав оттенък.

Учените на Shiseido анализират цвета на тена на скулите и в околоочната зона. Те откриват, че без значение от етноса, кожата около очите е по-сивкава, в сравнение със скулите. Освен това, те забелязват, че в тази зона липсват пигменти с червен и жълт оттенък.

Изследването на Shiseido се фокусира върху цветния шум по кожата. Вместо да прикриват несъвършенствата, като ги замаскират, те откриват начин да неутрализират цветния шум, като балансират тена. До този момент, всеприет начин за спряване с тъмните кръгове е бил тяхното прикриване с по-светъл нюанс. Проблемът при тази техника, обаче е, че не може да се неутрализират тъмните кръгове. Нанасянето на коректор всъщност не ги прикрива, а прави грима тежък.

Сега Shiseido създава технология, която видимо неутрализира тъмните кръгове и дарява кожата с естествен, равномерен завършек.

4818С ефирен завършек, този уникален коректор неутрализира тъмните кръгове чрез ексклузивна формула за цвят и лекота на текстурата. Shiseido разработва Sheer Eye Zone Corrector в различни нюасни, за да неутрализира обезцветяването в околоочната зона и да балансира тена.

 

UntitledUntitled1Специално разработеният апликатор спомага за равномерното нанасяне на продукта:

– Овална четка с 7 мм широчина, което означава, че може да покрие голяма част само с едно нанасяне.

– Четката е мека и фина. Не дразни деликатната кожа в околоочната зона.

– Със страничната част на четката можете да нанасяте на широки зони, а с нейния връх можете да работите в ъгъла на окото.

Sheer Eye Zone Corrector неутрализира цветния шум на кожата около очите. Ефектът е сияйна, естествено красива кожа на лицето с равномерен тен.

Съвети за по-красив завършек

Shiseido Sheer Eye Zone Corrector има повече от един ефект.

1.Благодарение на формулата си с отразяващи пудрени частици, Sheer Eye Zone Corrector прави погледа сияен, като оптически изглажда бръчките в околоочната зона. Същевременно спомага за равномерното нанасяне на сенките за една съвършена визия.

2.Sheer Eye Zone Corrector може да се използва и за прикриване на зачервявания или за изсветляване на сенките върху кожата, които правят изражението на лицето уморено.

Съвети на Дик Пейдж за Освежаване на лицето Untitled2

1.Черен цветен шум

Използвайте подходящ нюанс, който да неутрализира сивкавия тен в околоочната зона.

2.Червен цветен шум

Нанесете нюанс, който е с една идея по-светъл от вашия тен. Използвайте като хайлайтър върху Т-зоната, под веждите и върха на брадичката.

3.Син цветен шум

За кожа, която е със сивкав тен и/или сенки – например зоната около очите, около ноздрите, ъгълчетата на устните, нанасяйте нюанс, който е в унисон с тена на кожата.

Неутрализирайте цветният шум в зоната около очите като изпробвате Shiseido Sheer Eye Zone Corrector в PRETTYBOX Април!

Източник Текст, Снимки: Shiseido Bulgaria

Comments

comments