С много настроение, продължаваме традицията нов месец-нова игра, в която ще зарадваме една от вас красавици. Специално за всички настоящи и бъдещи Pretty момичета създадохме приложение, чрез което да се включите в томбола за страхотна награда грижа за коса от линията So Pure Natural Balance http://www.keune.bg/products-so-pure от професионалистите от KEUNE България- www.keune.bg

igra

Keune представи за първи път линията So Pure Natural Balance през 2002 год., която беше една от първите съвременни висококласни козметични линии за коса.

Философията на линията се състои в това да се създаде една безкомпромисна 100% Растителна Етерична Терапия без помощта на химични съставки, докато осигурява максимално въздействие върху косата. От тогава пазара се промени и то най-вече с въвеждането на понятията „Органичен”; „Без сулфатни сърфъктанти”; „Без парабени”. Друга изключително важна съставка присъстваща в много луксозни козметични продукти за коса е Аргановото масло добито от Арганови дървета.

Философия на линията SO PURE: 100% Чиста Растителна Етерична и Органична Терапия. Етеричните Минерали и растителни Екстракти са ценен подарък от Майката Природа за тялото и ума.

  • Използването на етерични масла и растителни екстракти

Същността на линията е съсредоточена ексклузивно върху използването на етерични масла и растителни екстракти за постигането на резултати на много по-високо и добро ниво от това на „химическите” продукти. Познанията за Фитотерапия, Ароматерапия и Хомеопатия са в основата на създаването на тази линия. Резултатите от използването на тези продукти са много бързи и обикновенно видими в кратък период от време. Линията е обогатена с висока доза и много богати композиции от активни растителни екстракти. Това, което усещате като аромат са активните съставки на продуктите. Няма добавени изкуствени аромати, оцветители или животински съставки в продуктите.

  • Баланс

Философията на линията е да създаде здрава и блестяща коса чрез добре фунциониращ скалп с помощта на растителни екстракти. Продуктите придават допълнително чувство на отпускане, релаксация и благосъстояние, което създава пълноценно усещане за баланс между външната грижа за косата и скалпа и вътрешната грижа за ума и тялото.

 

So Pure Natural Balance Moisturizing Range Овлажнява и балансира косата и скалпа. С органично Арганово масло,масло от Иланг-Иланг  и органично масло от Палмароса.

Ето и повече за самите продукти:

Moisturizing_Shampoo_250ml_with_background_small

So Pure Natural Balance Овлажняващ шампоан

Много нежен шампоан обогатен със смес от органични  етерични масла и растителни екстракти. Основните съставки са създадени от Кокосово масло, Палмово масло и зърна от Guar. Аромата произхожда от активни растителни съставки.Този шампоан не съдържа сулфати и парабени и е безопасен за цвета.Балансирана смес от органични етерични масла и натурални растителни масла,включително масла от  Иланг-Иланг и Палмароса,възстановяват и регулират естествената хидратация на косата и скалпа.Маслото от Палмароса реконструктуира  увредената коса. Маслото от Шеа успокоява, възстановява и придава блясък на косата и скалпа.Сертифицираното органично Арганово масло осигурява Витамини А и Е и подсилва и овлажнява косата и скалпа. Цветният и чувствен аромат на ориенталския Иланг-Иланг предлага на тялото и духа усещане за лукс и благосъстояние.

Качества:

• За суха коса и скалп

• Възстановява и регулира естествената хидратация и блясък на косата и скалпа.

•  Заздравява косата и скалпа

• Овлажнява и балансира косата и скалпа

• Ароматното изживяване предлага на тялото и духа усещане за лукс и благосъстояние.

• Безопасно за цвета

• Без сулфати

• Без парабени

• Препоръчва се и за тяло

Предназначен за:

Суха,увредена коса и сух скалп

Резултати:

Блестяща,хидратирана и здрава коса и скалп.

Инструкции за употреба:

Масажирайте в мокра коса и скалп. Изплакнете добре.Избягвайте контакт с очите.

Препоръчителна цена: 27,90лв /250мл

So Pure Natural Balance Овлажняващ балсам

Moisturizing_Conditioner_200ml

Този балсам хидратира суха и увредена коса. Основните му съставки са Масло от Шеа, Кокосово масло и Палмово масло. Обогатен е със смес от етерични масла. Овлажняващият балсам е с отмиване, запазва цвета и е без парабени. Хидратиращият ефект от маслото от Палмароса  реконструктуира  увредената коса и спомага за разплитане на сплетена коса. Маслото от Шеа меко възстановява естествената  хидратация и блясъка на косата. Сертифицираното органично Арганово масло осигурява Витамини А и Е и подсилва и овлажнява косата и скалпа.

 

Качества:

•За суха коса и скалп

•Възстановява и регулира естествената хидратация и блясък на косата

•Заздравява косата

•Овлажнява и балансира косата

•Ароматното изживяване предлага на тялото и духа усещане за лукс и благосъстояние.

•Безопасно за цвета

•Без парабени

 

Предназначен за:

Суха и увредена коса

 Резултати:

Блестяща,хидратирана и здрава коса

Инструкции за употреба:

Измиите косата с Овлажняващият шампоан и подсушете с кърпа. Нанесете Овлажняващият Балсам,оставете за около 1-3 минути и изплакнете.

Препоръчителна цена: 29,55лв / 200мл

So Pure Natural Balance Moisturizing Маска 

Moisturizing_Treatment_200ml_L

Овлажняваща терапия с интензивна маска за суха, шуплеста и увредена коса. Обогатена със смес от  органични етерични масла. Овлажняващата маска е с отмиване, запазва цвета и е без парабени. Хидратиращият ефект от маслото от Палмароса  реконструктуира  увредената коса и спомага за разплитане на заплетена коса.Маслото от Иланг-Иланг балансира, а Аргановото масло осигурява Витамините А и Е и заздравява и овлажнава косата.Съдържа микро протеини от екстракт от семена на Моринга. Прониква дълбоко в косата, за да възстанови баланса на влагата в косъма и да отстрани щетите нанесени от  химически, механичен или екологичен стрес.

Качества:

• Интензивна терапия за суха, шуплеста и увредена коса

• Възстановява естествената хидратация и блясък на косата

•Подсилва косата

• Овлажнява и балансира косата

• Ароматното изживяване предлага на тялото и духа усещане за лукс и благосъстояние.

•Безопасно за цвета

Предназначен за:

За суха, шуплеста и увредена коса.

Резултати:

Блестяща,хидратирана и здрава коса

 

Инструкции за употреба:

Измиите косата с Овлажняващият шампоан и подсушете с кърпа.Нанесете Овлажняващата Маска,оставете за  3 минути и изплакнете.

Препоръчителна цена: 33,75лв / 200мл

KEUNE_gift_12

Включете се в играта тук

Не пропускайте да поръчате и нашата нова кутия за месец Декември тук,както и първата празнична ексклузивна кутия тук.

Успех на всички,

PRETTYBOX

 

Comments

comments