Смесена, суха или мазна? Какъв тип е вашата кожа? Ние имаме решение за всеки тип – Visible Difference by Elizabeth Arden. Резултат постигнат само за 6 дни – Вашата кожа е променена. Ето и какво трябва да знаете за вашият тип кожа и Visible Difference.

Ако имате смесена кожа, то вие със сигурност знаете това – една част от кожата на лицето ви е суха или мазна, докато другата част се чувства комфортно. При смесения тип кожа трябва да бъдат третирани и двете зони – хидратация на сухите зони и баланс на мазните. Режим Visible Difference за смесена кожа предлага нежно ексфолиране и тонизиране, като работи съвместно с естествените регенеративни процеси на кожата за постигане на оптимални нива на хидратация. С продуктите Visible Difference за смесена кожа, тя изглежда възстановена и здрава през целия ден със свеж блясък и изгладена текстура.

Elizabeth Arden Visible Difference_1

Дамите с мазна кожа се нуждаят от ежедневна грижа, включваща хидратация с нежна текстура и протекция от вредните влияния на околната среда. Продуктите Visible Difference за мазна кожа спомагат за намаляването на неприятното лъщене, ефективно матират кожата и свиват порите без да изсушават и да причиняват раздразнения. Този режим, състоящ се от 4 стъпки е създаден да възстанови кожния баланс, да изчисти порите в дълбочина и да придаде матов завършек. Резултатът? Красива, балансирана кожа със здрав вид. С продуктите Visible Difference за мазна кожата ще се почувства свежа, матирана и защитена.

Elizabeth_Arden_Visible_Difference__Oil_Free_Regime

Сухата кожа има нужда от нежна, но ефективна хидратация. Режим Visible Difference нежна хидратация е за жени, които искат да дарят кожата си с хидратация и да я запазят за дълго време. Този режим, представен в четири стъпки премахва нечистотиите и съдържа съставки, които осигуряват хидратация в дълбочина. Подготвяйки кожата за последващи грижи, тя поема и запазва хидратацията през целия ден. За нежната и кадифена кожа се грижат продуктите Visible Difference за суха кожата.

elizabethardenvd2

Само сега имаш възможност да тестваш продукти на Visible Difference за твоя тип кожа в Prettybox Февруари! Каквато и да е, твоята кожа има нужда от Visible Difference и Prettybox Февруари!

Виж, кои са 6-те грешни схващания при грижата за нашата кожа тук.

С обич и грижа,

Петя, PRETTYBOX

 

Comments

comments