ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН www.prettyboxbeauty.com

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между ПРИТИБОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД от една страна и от друга – лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ на месечна или еднократна абонаментна услуга ПРИТИБОКС, във връзка със заявяването и закупуването на месечна кутия чрез електронен магазин www.prettyboxbeauty.com.

————————————————————————————————————————————————————-

1. При поръчка на месечна кутия ПРИТИБОКС, Потребителят приема, че е прочел общите условия и се съгласява с тях. ПРИТИБОКС БЪЛГАРИЯ се задължава да изпълни поръчката за месечна кутия в съгласие с тези общи условия и законодателството на Република България и във вида, обявен на сайта в момента на поръчка и в зависимост от личната кореспондеция между ПРИТИБОКС БЪЛГАРИЯ и Потребителя.

2. Съдържание

2.1 ПРИТИБОКС е услуга, съдържаща продукти и предмети предоставяни от трети страни, които не са собсвеност на ПРИТИБОКС, и за които ПРИТИБОКС не носи отговорност при неправилна употреба и не предоставя гаранции. Потребителят се съгласява, че използва продуктите съгласно предложените инструкции и на своя отговорност.

3. Поръчки

3.1 Поръчката на избран от Вас продукт или месечна кутия не изисква регистрация на сайта. Можете да направите поръчка на имейл customerservice@prettyboxbeauty.com, като трябва да уточните следната информация:

– Месечната кутия (при еднократна поръчка), която желаете да заявите или абонаментен план (3, 6 или 12 месеца)

– Валиден и точен адрес за доставка (дом, офис или офис на Еконт)

– Мобилен телефон за връзка с куриера

4. Цени

4.1 Цената на месечна ПРИТИБОКС кутия е 24.99лв при еднократна покупка с включена доставка до дома, офиса или офис на Еконт.

4.2 При заявка на абонамент за три, шест или дванадесет месеца, крайната цена с включена доставка е 59.99лв, 109.99лв, 199.99лв съответно, като цялата сума се заплаща при получаване на първата от трите, шестте или дванадесетте кутии, съответно.

Всеки клиент има право да прекрати предварително направен абонамент за 3,6 или 12 месеца, като се изчислява завършен 3, 6 или 12 месечен цикъл. Следните условия са в сила при желание за прекратяване:

– При отказ след втората кутия от 3, 6 или 12 месечен абонамент, PRETTYBOX запазва правото си да преизчисли кутиите, от които клиента се е възползвал на пълна цена от 24,99лв, и разликата до платената вече сума, ще бъде възстановена.

– При отказ след третата кутия на 6 или 12 месечен абонамент, PRETTYBOX запазва правото си да преизчисли кутиите, от които клиента се е възползвал на цена от 19,99лв, и разликата до платената вече сума, ще бъде възстановена.

– При отказ след шестата кутия на 12 месечен абонамент, PRETTYBOX запазва правото си да преизчисли кутиите, от които клиента се е възползвал на цена от 18,33лв, и разликата до платената вече сума, ще бъде възстановена.

Всички разходи по банкови преводи или пощенски записи, са за сметка на Клиента.

4.3 ПРИТИБОКС запазва правото си да променя цените на индивидуалните продукти по всяко време, с цел сезонно намаление или друга промоция, като не важи за вече договорени продукти и потвърдени заявки.

5. Наличности и доставка

5.1 Доставките се изпълняват в задените срокове на сайта на ПРИТИБОКС и нашата Фейсбук страница, освен в случай на форсмажорни обстоятелства. Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт до посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. След направена поръчка по имейл или във Фейсбук, Потребителят получава отговор-потвърждение.

5.2 При поръчка на индивидуален продукт, фиксирана цена за доставка се добавя за пощенска пратка до офис на Еконт и се поема от клиента, и зависи от крайната цена. Потребителят ползва 20% отстъпка от куриерските услуги, които се начисляват към крайната цена на доставката. Ако клиентът желае да получи доставката на индивидуален продукт до адрес, следва да заплати съответната цена на доставка, определена от Еконт, като използва намалението предоставено ни като корпоративен клиент.

5.3 Клиентът се задължава да приеме доставката и да заплати сумата по наложения платеж, договорена с ПРИТИБОКС БЪЛГАРИЯ в момента на поръчката.

ПРИТИБОКС БЪЛГАРИЯ предлага плащане и по банков път, като поръчаната кутия или индивидуален продукт се изпращат след получаване на сумата.

5.4 Съгласно Законодателството на Република България, Потребителят има право да се откаже от сключения договор в срок от 7 работни дни, или преди разпращането да бъде осъществено без да дължи обезщетение или неустойка.

5.4.1 НЕПРИЕМАНЕ, или УКРИВАНЕ от куриерите на фирма Еконт, с цел неполучаване на поръчаната кутия, без да е имало предварителен отказ, упоменат в т.5.4, се счита за неспазване на Общите Условия на ПРИТИБОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД и Законовите уредби на Република България.

5.5 Следните продукти не подлежат на връщане и замяна: отворени и използвани продукти, с нарушена цялост. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от www.prettyboxbeauty.com и ПРИТИБОКС БЪЛГАРИЯ относно поръчката си, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него адрес за електронна поща.

————————————————————————————————————————————————————-

УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Цялата информация, публикувана в www.prettyboxbeauty.com е собственост на www.prettyboxbeauty.com и ПРИТИБОКС БЪЛГАРИЯ ЕООД, в т.ч. снимки, описания и статии. www.prettyboxbeauty.com дава право на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин www.prettyboxbeauty.com. Забранява се копирането на текстове от www.prettyboxbeauty.com и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писмено съгласие на www.prettyboxbeauty.com

————————————————————————————————————————————————————-

Ако желаете да се свържете с нас с въпроси относно описаните условия, можете да го направите на customerservice@prettyboxbeauty.com