1175487_1413960298818424_1990415026_n

“Ароматът е нашата страст, а целта ни е да създадем апетитни продукти, които да радват почитатели ни. Ние желаем ежедневно да се свързваме с феновете си като създаваме весели, практични и ароматни продукти, които носят свежест и наслада.Продукти, които правят хората щастливи.”

I Love…Blueberry & Smoothie – боровинка и плодов сок Сладкият сочен аромат на боровинки експлодира и ободрява. Готови ли сте да се понесете във вихъра на купона?

I love... blueberry&smoothie

I Love…coconut & cream – кокос и сметана Избягайте в рая на удоволствията с екзотичия коктейл от кокос и разтапяща се сметана!

I love... coconut&cream

I Love…lemons & lime – лимон и лайм Свежият аромат на лимон презарежда с енергия и ви дава сили за нови забавления. Партито продължава до сутринта!

I love... lemons&limes

I Love…mango & papaya – манго и папая Побъркващият аромат на торнадото манго и папая завърта в лудостта си и ви хвърля в разгара на партито!

I love... mango&papaya

I Love…raspberry & blackberry – малини и къпини Звездата на вечерта е една! Със сочния аромат на малини и къпини няма как да останете незабелязани!

I love... raspberry&blackberry

I Love…strawberries & milkshake – ягоди и млечен шейк Стрелите на Купидон ухаят на ягодов млечен шейк! Внимавайте, защото можете да поразите някого!

I love... strawberries&milkshake

 

I Love…vanilla & ice cream – ванилия и сладолед Във въздуха се носи богатия аромат на сладка ванилия…Затворете очи и помечтайте за някой далечен остров!

I love... vanilla&ice cream

 

Също  като Prettybox I love… те кара да се усмихваш!

Открий плодова любов в своята Ноемврийска кутия!

Плодово изобилие и много любовно настроение може да намерите тук!

Текст и снимки:

Press на марката

Comments

comments