3906ae2632c15c4902eddc8f0a75863cС настъпването на лятото всички се замисляме за почивка, море, забавления… През това време обаче искаме да изглеждаме и да се чувстваме страхотно.

Грижим се за косата, кожата и фигурата си, но също така е важно да се погрижим и за вътрешното си Аз.

Betty Barclay е лайфстал и моден бранд, подходящ за жени, които съвместяват самоувереност и чувственост. Парфюмите Betty Barclay също се вписват в тази концепция, давайки възможност на жената да подчертае уникалните страни на своя характер, да се чувства уверена, красива, заредена и щастлива през целия ден.

С вълнение ти представяме три аромата от серията на Betty Barclay, които можеш на намериш и поръчаш в нашият PRETTY e-shop.

Betty_Barclay_tender_blossom

Betty Barclay TENDER BLOSSOM е за емоционалната и романтична жена. Нежна и мечтателна, тя обича да се изгубва в онези романтични моменти, в които може да се остави на чувствата си да я водят. В същото време е жизнерадостна, позитивна и игрива и кара всичко около нея да разцъфва, точно като крехките пролетни цветя.

  • ВРЪХНИ НОТКИ: Пъпеш, Личи, Циклама
  • СЪРЦЕВИНА:  Божур, Магнолия, Фрезия
  • БАЗОВИ НОТКИ:  Кедър, Сандалово дърво, Мускус

Поръчай тук EDP 20ml, EDT 20ml, EDT 50ml

betty-barclay-precious-moments-visual

Betty Barclay PRECIOUS MOMENTS е едно малко скъпоценно бижу, което ще те накара да се почувстваш наистина специална и да блестиш като диамант в твоите най-запомнящи се моменти. Ако си от жените, които са дръзки, изтънчени и екзотични и искаш това да се забелязва,тогава опитай този аромат.

  • ВРЪХНИ НОТКИ: Росни листни нотки, Касис, Малина
  • СЪРЦЕВИНА:  Кардамон, Божур, Фрезия
  • БАЗОВИ НОТКИ:  Мускус, Мека дървесина, Ванилия и карамел

Поръчай тук EDP 20ml, EDT 20ml, EDT 50ml

o.17214

Betty Barclay PURE STYLE е прозрачен и чист парфюм, който е изключително лек и женствен. Подходящ е за модерни и уверени дами, здраво стъпили на земята. В същото време обаче, в този парфюм се прокрадват нотките на веселието, безгрижието и приключенията, а несъмнено всички крием тази частица в себе си.

  • ВРЪХНИ НОТКИ: Бергамот, Бяла фрезия, Бяла праскова
  • СЪРЦЕВИНА:  Магнолия, Жасмин, Момина сълза
  • БАЗОВИ НОТКИ:  Бяла амбра, кедрово дърво, бял мускус

Поръчай тук EDP 20ml, EDT 20ml, EDT 50ml

Експериментирай с ароматите през лятото и покажи на света най-добрата страна от себе си!

Повече за бранда и продуктовите линии  можеш да откриеш тук

С обич & ароматни емоции,

Диляна & PRETTYBOX

 

Comments

comments