Собствен стил, излъчване и уникалност Радина – един творец на съкровища!

РадинаИстинско щастие за очите! За втори път имаме удоволствието да представим един творец с усет и префесионализъм, съчетаващ уникалност, красота и креативност! В момента, в който се докосваме до нейното творчество се пренасяме в един вълшебен свят на арт творения носещ името D’Amore. И разбира се това е Радина и нейните арт съкровища. И ако си мислим, че вече нищо не може да ни изненада, то Радина може! Страстта ѝ, породила се в Италия омайва и очарова с вкус и уникалност. Талантът е безкраен, а творенията, носещи заряд и съкровищна красота – безброй!

Представяме ти малка част от огромната съкровищница на Handmade D’Amore. Освен страхотните бижута, с които ни покори, плени и спечели през Септември, Радина е и творец и художник, който може да съживи скучното ежедневие като персонализира и оцвети семплите предмети от ежедневието ви. Самата тя носи много цвят и настроение! Подозираме, че е влюбена … Обичайки да експериментира, илюстрира идеите си на картини, декоративни картички и където още може да си пожелаете!

На кафе с D’Amore by Радина!

Нещото, което прави кафето ни сутрин уникално сладко е произведение на изкуството! По твой дизайн и стил, може да направиш всяка сутрин прекрасна и да посрещнеш деня си с емоция, усмивка и най-вече с вдъхновение! Перфектният старт на деня!

Чаши

Ciao, Caro mio …

Обичаш телефона си и не можеш без него, нали? Ами защо не му го покажеш? Направи го уникален, довери се на професионализма и вдъхновението на Радина или сподели своята идеята, която със сигурност ще е уникална. Бъди различна и себе си! Любимата ти вещ ще се превърне в твоя запазена марка и най-добрия аксесоар на визията ти! И ако си суетна и винаги в тон, вземи любимите си очила и им поради арт приключение.

Радина_Телефон_Очила Очила_телПортрет?

Илюстрирането на персонажи, реалистични или не, е само за ценители! Портретът е класика откакто се помним, но модата му с пълна сила се завръща. Да бъдеш модерна и уникална си е твое право! Възползвай се! А защо не и да поднесеш изненада на твоето любимо съкровище? Радина умело вмъква реалистични персонажи в не чак дотам реални сюжети, превръщайки творбата в уникална портретна илюстрация.

Радина_портрет портрeт2

Ех и така до безкрай… направени от сърце, всеобхватният свят на Радина те пренася във възторг и възхищение. Стани част от съкровищницата на Радина, привлечи внимание чрез собствения си уникален стил! И както обичаме да казваме, ТИ СИ УНИКАЛНА, сподели идеите си с Радина, която с много обич и усмивки ще сътвори приказни неща единсвено за теб! Само си пожелай!

Бижу с илюстрацииБижу с илюстрации

 

ПлакатПлакат

 

 

 

 

 

Възглавнички, картички, дори чехлиВъзглавнички, картички, дори чехли

Ние както си обичаме да ви изненадваме ще издадем, че в Prettybox Февруари те очаква творение, специално изработено в работилничката на Handmade D’Amore!

Безкрайните творения на Радина D’Amore може да откриеш във Facebook тук или в Bazarino

Потопи се вдъхновено в море от арт творения тук – www.redamore.com

С възхитителна  обич ,

Петя, Prettybox

Comments

comments