Създайте си нова визия и различен вид, макар и с малки промени можем да посрещнем Новата Година с едно ново „Аз”!

71395_581413825216856_485402501_n

 

Усмивката и излъчването са най-голямото оръжие на всяка жена. Те разкриват чара, настроението и емоциите ни. Ето защо устните са първата и най-важна част от визията ни, за която да се погрижим и обърнем специално внимание.

 

Цветът на устните може да подчертае личността ни или да ни предаде друг, различен вид. Съществува широка гама от цветове, между които да откриете подходящият за вас нюанс, да експериментирате както искате – да смесвате цветове, да променяте формата на устните…

Блестящите правят устните примамливи и плътни, но текстурите им не са от най-дълготрайните.

Прозрачните глосове подчертават устата и придават естествен и дискретен вид на грима.

Матовите издържат по-дълго и носят изтънченост и елегантност.

Перлените карат усмивката ни да заблести още по-съблазнително.

images_nimsy1oskmcyrw05b98.jpg

Дамите със сочни устни винаги са били сред най-желаните в света. Която и класация на вечни красавици  да погледнем  жените с красиви устни са вечните съблазнителки, които добре знаят какво притежават и как умело да го използват.

И тази година с гръм, яркост, наситеност и скандалност се завърнаха  невероятните – червени устни.
Животът ни достатъчно ни предизвиква,  да го предизвикаме и ние! Не се страхувайте да бъдете дръзки и неотразими – Вие го заслужавате!

Устни с цвят на малина, вишна, рубин или меланж между оранжево и червено биха стояли добре на всяка от нас. Този сезон стилистите съветват да комбинирате цветовете. „Може да съчетавате смело ярки с по-тъмни тонове, а за да постигнете ефект на сочен плод може да нанесете допълнително безцветен гланц, който прави дори тънките устни значително по-обемни”.

images_0adws8kpdmvbw02ntx2s.jpg

Едно голямо  „ Да” и „Браво”  за всички нас, които дочакахме да се върне модата на истинските цветове и най-сетне да изразим себе си с предизвикателни и ярки тонове. А за тези, които все още не са се осмелили, не чакайте другата година да дойде и да ви изненада, а я посрещнете и я изненадаите Вие – бъдете различни, неотразими, бляскави и зашеметяващи pretty women !

Поли, Prettybox

В поръчай твоята Коледна кутия тук.

Comments

comments