Especially Escada е великолепен аромат от Модната Къща Escada, луксозно и женствено ухание, вдъхновено от духа на съвременната жизнерадостна, спонтанна и чаровна дама, която обича да дава воля на емоциите си.  Нейното отношение е положително, тя живее, за да се забавлява и нейното щастие е нейната сила, но тя винаги остава вярна на себе си.

escada.jpg 2

 

Especially Escada  … Ароматът

 

Especially  Escada е създаден около деликатен розов акорд. Резултатът е фин и изискан аромат, отражение на деликатна женственост. Вдъхновен от сияйното ухание на сутрешната роса  върху  бляскава роза, Especially Escada е израз на лукс, но по модерен и безгрижен начин.

 

Ароматът се разкрива с наситени и искрящи връхни нотки на праскова, които се съчетават със сладки, екзотични и мускусни нотки от семена на амбрет. Заедно те създават експлозия от искряща свежест и идилично встъпление към изключително важната сърцевина.about_escada_perfume

 

 

В сърцевината на аромата лежи уникалното ухание на разкошната Българска роза, която добавя дълбочина и отличителен характер на парфюма. Един от най-луксозните сортове рози в света, Българската роза, е набрана в ранните сутрешни часове, за да бъде уловен най-добре нейният изискан и класически аромат. Деликатни нотки Иланг Иланг в съчетание с розата, излъчват нежна, цветна и наситено женствена притегателна сила. Цветният букет в сърцевината създава свежа и естествена аура от позитивизъм, а вдъхновяващите съставки са синоним за разгръщане на радостта.

Леки, мускусни нотки за подсилване на деликатния розов акорд, могат да бъдат открити в базата на аромата и добавят нежно докосване на женственост.

Especially Escada… 

Парфюмна вода    30 мл  – 90 лв.,50 мл  – 125 лв.,75 мл  – 158 лв.

Лосион за тяло     150 мл  –  57 лв.

Душ гел                 150 мл  –  52 лв.

Открий женственост, спонтанност и вдъхновение в нашата красива Ноемврийска кутия.

Press на марката

Comments

comments