Имало едно време една легенда за Сродната душа, живяла в бърз динамичен и красиво интересен свят. Тя била едно от най-скъпите и търсени вълшебни неща. Някои вярвали в нея, други не. Някои я търсели, други пък вече я били намерили. В търсенето на Сродната душа изниквали въпроси – Коя е тя? Как изглежда? Какво чувство предизвиква? Как да бъде позната и усетена? Къде се намира? Чувство на несигурност и изпитание завладяло света. В един прекрасен ароматен ден бил зададен въпросът „Вярвате ли в Сродната душа?”. Оказало се, че тя съществува, и че ароматът от нея се усеща навсякъде.

Визия_2

 

FrankGrimmSoulmate

С радост многобройни Pretty момичета, ценящи красотата, виждайки малките приказни неща са я срещнали. Всички те, разказвайки за Сродната си душа споделили за чувства трепетни изпълнени с много любов, страст и блясък в очите, озаряващи с приказна емоция. „Сродната душа е сладък плод на вяра, надежда, щастие, подкрепа, чувство за съвършено привличане….”- изрекли те. Всъщност сродната душа била всички онези неща, за които копнеем, за да сме красиво щастливи. Тя изглеждала различна, индивидуална, всеобхватна и нереално съвършена, а всъщност била само една – твоята Сродна душа!

И така до днешен ден тя е среща с най-важното и красивото – любовта. В приказно-чудноватия свят всички ние с ароматни нотки на обич, хармония, нежност и вълнение посрещаме Сродната си душа, пренасяща ни в неземно щастие с аромат на уникални вълшебни чувства. Твоята Сродна душа е там където си ти и твоето сърце.

s.Oliver_150x100

s.Oliver Soulmate в PRETTYBOX Октомври

С обич,

Петя от PRETTYBOX

xoxo

Comments

comments