Betty Barclay е моден и лайфстайл бранд, създаден за съвременната жена –  самоуверена, с оргинално усещане за женственост и емоционална чувственост. Парфюмите Betty Barclay  предават по перфектен начин това внушение: във всяка ситуация те позволяват на жената да изведе на преден план онези черти от нейния характер, които тя иска да покаже в определен момент.

Betty_Barclay_tender_blossomВреме за романтика, време за Betty Barclay TENDER BLOSSOM

Вдъхновени от най-красивия сезон в годината, Betty Barclay създават нов, изключително романтичен парфюм: TENDER BLOSSOM – ухание, което улавя нежните цветове, и аромат, пресъздаващ пролетта.

Цветята създават ароматни връзки между хората и ни подготвят за моменти, изпълнени с радост. Цветята също така са и неизчерпаем извор на вдъхновене за модната индустрия. Те символизират чистота, деликатност и елегантност, но едновременно с това, с тяхното великолепие улавят чувствата и разпръскват щастие и наслада. Цветята могат да бъдат използвани, за да изразят онова, което думите не могат. Betty Barclay TENDER BLOSSOM говори красноречиво с езика на уханията. Резултатът е очартователна комбинация, подходяща за романтичната жена, която привлича хората и превръща всеки момент в цветна магия.

Betty Barclay TENDER BLOSSOM – магията на цветните аромати

betty-barclay-fahrrad-gewinnspielBetty Barclay TENDER BLOSSOM въвежда със свежи и нежни плодови нотки, които комбинират узрели под слънцето пъпеши, екзотично личи и нежна циклама. В сърцевината разцъфват три цветни нотки, сякаш току що набрани от благоуханна градина: елегантен божур, едва доловима магнолия и пленителна фрезия. По свой собствен начин те нежно прегръщат кожата. Betty Barclay TENDER BLOSSOM завършва с тайнствена, романтична нотка в основа от мускус и облени от слънцето кедрови и сандалови дървета.

Флакон, обвит в пролетна мантия

Природата е вдъхновението за дизайна на Betty Barclay TENDER BLOSSOM. Тежката, прозрачна стъклена бутилка се излежава в истинско легло от цветя.  Нежните, пастелни цветчета придават на кутията чувствен и мечтателен образ, изпълнен от събуждащата се пролетна радост.

Ароматна чувственост: кампанията

Лансирането на новия аромат Betty Barclay TENDER BLOSSOM е през март 2013 и ще бъде придружено от голяма рекламна кампния. Основата на кампанията се гради върху чувсвената женственост, изобразена в печатната и телевизионна реклама, които представят света и аромата на Betty Barclay TENDER BLOSSOM в светли, пастелни цветове. Деликантни цветчета в нежни розови, виолетови и бели сенки, които обгръщат жената, която използва парфюма, и я поемат в техни ръце.  За да бъде в тон с нежната панделка от флакона, тя е облечена в рокля от светло зелен шифон, която вятърът елегантно появява, също както се носи уханието на цветния аромат на парфюма.

Цветя за всеки ден: серията

Серията TENDER BLOSSOM включва аромати и продукти за тяло – перфектният избор за началото на деня или за неговия романтичен завършек:

Парфюмна вода 20 ml /  45 лв

Тоалетна вода 20 ml / 38 лв

Тоалетна вода 50 ml / 63 лв

Дезодорант 75 ml

Душ гел 150 ml

Крем за тяло 150 ml

 

Comments

comments