Любопитството и непрестанното желание за опознаване на нови места, хора и впечатления ни отведе в ресторант Bob Bob Ricard точно в сърцето на Лондон, в Сохо, където денонощно пулсират емоции, преживявания, вкусове и неочаквани случки. Bob Bob Ricard е невъзможно да бъде игнориран със своя бляскъв, ексцентричен декор.

bbr_1

С предварителна резервация, от първия момент, в който стъпих вътре усетих завладяващата атмосфера на този луксозен ресторант с Английски и Руски препратки.

bbr_4

В пищно бляскава обстановка, ресторантът въплъщава комфорта на храната с отлични традиционнни руски напитки и коктейли.

Емблематично ястие е Пай с пиле, гъби и шампанско, което отрежда Bob Bob Ricard сред 5-те най-добри ресторанта за традиционен английски пай. Нивото на детайли е впечатляващ – всичко, дори храната е брандирана с логото на Bob Bob Ricard.

bbr_3

Известния бутон “ Натисни за шампанско” е на една ръка разстояние, и е няма как да бъде отминат с лекота. Натиснахме. И шампанското пристигна.

Шамп

 Въпреки големия размер на шикозната зала, масите са някак усамотени, като сепаретата представляват винтидж модел на влакови купета с перденце зад всяко и индивидуален гардероб със закачалка.

bbr2

Безупречно обслужване, спокойна и вдъхновяваща атмосфера, персоналът не можеше просто да направи повече от това за нас. It’s time for Oyster Martini!

мартини

Bob Bob Ricard е едно наистина магическо преживяване, и препоръчвам на всеки да не пропуска да го изживее поне веднъж. Заслужава си!

Резервацията е задължителна, както и съобразяване с дрес кода.

http://bobbobricard.com/

С обич,

Диди, Prettybox

prettybox exclusive brands

Comments

comments