Може би не си тази ,която мислиш……

 

UNTOLD-Elizabeth-Arden

 

С нетърпелив предпразничен трепет PRETTYBOX  декември представя новия неустоим, изискан аромат на ELIZABETH ARDEN – UNTOLD.

 

Съществува неизказана история зад всяка модерна жена, която процъфтява в пътуването на нейния живот. Тя е взимала много решения, притежава много опит и разцъфва в жена в много аспекти. Независимо дали става дума за мечти, които не е споделила, тайни, които не е разкрила или амбиции, които иска да осъществи, всяка жена има безброй много аспекти. Докато някои от тези аспекти са очевидни на повърхността, други остават скрити, само за да бъдат открити след време. Светът никога не вижда всичко от нея, но може да надзърне за момент. В тези няколко мимолетни мига можеш да видиш нейната истинска усмивка, жизнена енергия и безусловна милост, но нейната история остава неразкрита… неразказана. В чест на изтънчената и интригуваща модерна жена, Елизабет Арден представя стартирането на своя нов аромат UNTOLD.

1185941_572530736139806_748522911_n

Ароматът:

Женствен. Изтънчен. Луксозен. Модерен. Чувствен.

В тази луксозна и модерна интерпретация на чувствена флорална композиция парфюмеристите майсторски обединяват съставки от най-високо качество, за да уловят различните аспекти, които в комбинация правят модерната жена интригуваща.“Исках Untold да бъде хармоничен баланс на различните аспекти на една жена, която за мен е източник на истинската красота,” казва Clement Gavarry, IFF парфюмерист. “Представях си я понякога приключенски настроена, понякога романтична, но винаги еднакво уверена”, добавя той.

Пътуването с аромата UNTOLD стартира с искрящ розов пипер, слят със свеж бергамот, разкривайки нейния оживен оптимизъм и радостен дух, докато игриви, плодови акценти на круша и касис предизвикват непредсказуемите ѝ страни. Деликатни листенца гардения и опияняващ египетски жасмин разкриват романтичната ѝ изтънчена женственост. Загадъчната ѝ аура се прокрадва посредством нюанси на пачули и сандалово дърво. И накрая магнетичната й чувственост е представена от топъл кехлибар под милувката на хипнотичен мускус. Следата оставаща след нея във въздуха е нeзабравим спомен за нейното присъствие.

1376534_595212530538293_402526048_n

Опаковка:

Спираща дъха, красивата опаковка на UNTOLD е интерпретация на многоликата и многостранна природа на модерната жена. Също като жената и бутилката е направена от много шлифовки, които я правят сияйна и елегантна. Благодарение на фината извивка бутилката създава илюзията, че е различна от всеки ъгъл, точно както всяка жена изкушава околните с различна част от себе си във всеки един момент.

А вие не пропускайте PRETTYBOX  ДЕКЕМВРИ, за да разберете кой чувствен образ във вас ще разкрие UNTOLD by ELIZABETH ARDEN.

Untold family

 

EDP Spray 100ml 157,00 лв

EDP Spray 50ml 111,00 лв

EDP Spray 30ml 78,00 лв

Body Cream 200ml 65,00 лв

Снимки & Текст: PRESS на марката

b_42131a3e9add6ef7c715534d9755b918

 

Comments

comments