untitledКогато става дума за мода, няма как да не споменем чорапките. Тази пролет можем да импровизираме смело и определено могат да предадат съвсем различен тон на тоалета ни. Освен, че създават стилен завършек, създават комфорт и уют на крачетата ни.

 

 

Ето някои от най-новите тенденции при чорапките, които ние открихме:

Чорапи над коляното

Винаги прияличащи погледа! А в по-хладните дни краката се чувстват по-топли и защитени. Да, вярно. Изисква се истинска смелост, да сложим точно тях, но ако пък желаете да се откроявате –  сложете чорапки над коляното. И винаги прецизно се съобразявайте с дължината и размера.

Персонализирани чорапки

Персонализираните чорапки стават все по-популярни. Подходящи за хора, които просто обичат чорапи, които са специфични и специално за тях. Този тип чорапки може да бъдат с вашите инициали и дори направени с конкретен дизайн по ваш избор. Може би напоследък се превърна в традиция много двойки по специални поводи  да си подаряват такъв чифт чорапки.

Чорапки с любим анимационен герой

Всеки се радва на чифт чорапки с нестандартен и любим анимационен герой от филм или пък чорапки с чудат дизайн. Тези чорапки са идеални за ежедневна употреба и могат да бъдат намерени в огромен диапазон от стилове.

socks personal

 

Чорапи за открити обувки

Някои хора сеиозно поставят под въпрос тази модна тенденция. Особено през лятото. Това може да изглежда странна тенденция, но пък с подходящият избор  чифт чорапки, може да бъде, като истинско модно откритие.

LittleSnapper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слънчев и шарен ден,

Мариела

Източник снимки: Internet

 

Comments

comments