Обвързана или не, празнувай Св. Валентин по твоя начин!

Направи и кажи всичко, което ти идва от сърце, изкрещи колко си щастлива и бъди неотразима на празника. Но едно не прави…Не на маникюра, обсипан със сърца! Всяко момиче заслужава да прекара поне един незабравим Свети Валентин. И колкото и да отрича, всяка една от нас си мечтае за това.

Сърца тук, сърца там…сърца навсякъде!

Мили дами, кажете СТОП на сърцатия Св. Валентин. Не правете грешката да обсипете дори ноктите на ръцете си със сърца. Покажете на половинката си, че го обичате, тава е достатъчно. Той ще го оцени! Предлагаме Ви няколко варианта от страхотни елегантни и секси маникюри, с който да привлечеш внимание и избягаш от духа на празника, без да пропускаш да бъдеш зашеметяващо-сексапилна!

Fotor0206150748

Бъди различна! Бъди себе си!

Това е само един ден, а ние трябва да сме влюбени и да се обичаме всеки ден, да си показваме какво значим един за друг и да се правим щастливи постоянно. Не всеки мъж е романтик или дори да е и да е подготвил нещо не е нужно вие да му подсказвате или подмятате намеци, а камо ли и със сърца по ноктите.

Искате да сте перфектни и блестящи за специалната вечер? Направете ръцете си дръзки, лакирайте се с червено, огнено и предизвикателно, но не рисувайте по тях залези и влюбени пейзажи.

Fotor0206151115

Избягайте от клишетата и бъдете различни. Познато ни е, че дори и най-умните момичета имат проблем със „страничното виждане“ около Деня на влюбените. С други думи: забелязваш навсякъде двойките, излезли като от филм и… ти се струва, че си заобиколена само от щастливо влюбени същества и гигантски розови табели „завинаги заедно“ по магазините. Вразуми се и си припомни, че това е само един ден, припомни си какво имаш и с колко любов всъщност си обградена. Не пришпорвайте нещата, макар и всички да сме наясно, че способността ни за трезво разсъждение се изпарява, щом се влюбим.

Затова вземете своята невероятна кутия PrettyBox Февруари, бъдете неотразими и сияйни на празника и го направете незабравим по свой начин с другите идейки, които скоро ще ви нахвърлим 😉

 

Снимки Pinterest

Поли,  PrettyBox

Comments

comments