12191704_857412794379995_208620076476951165_n

КРАСОТАТА НА БЪДЕЩЕТО

За Шисейдо, красотата е многолика и променяща се. Именно за това, способността на компанията да се фокусира, планира и отговаря на промените в съвременното общество, й позволява винаги да предложи на потребителите, правилния козметичен отговор, спрямо техните нужди.

ДНЕС, СТРЕСЪТ Е СТАНАЛ НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НИ, НО ОЩЕ ОТ 1990, СТРЕСЪТ И НЕГОВИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА КОЖАТА СА ОТПРАВНА ТОЧКА НА ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ШИСЕЙДО.

Дехидратацията е един от първите резултати от стреса, за кожата и се знае, че той предизвиква реакция водеща до преждевременното стареене на кожната тъкан. Предотвратяването на тази реакция е една от задачите на имунитета на кожата. Но когато стресът се натрупва, имунните клетки се претоварват, а отбранителната им система- нарушена. Разработен да компенсира това влошаване на състоянието на кожата, ULTIMUNE доказано чрез ин-виво тестове,  реактивира защитната система на кожата, независимо от възрастта, пола, типа кожа или начина на живот, а това го превръща в универсално решение за защита на красотата.

11937455_944733632236498_7771697703684882323_n

ИМУНИТЕТ НА КОЖАТА

НОВА КОЗМЕТИЧНА ЕРА

През есента на 2014г., се отвори нова глава в козметичната история, в неизследвана област: ИМУНИТЕТЪТ НА КОЖАТА

ULTIMUNE беше създаден след  двадесет годишна дейност по този нов, превантивен подход към красотата, работещ върху  естествената кожна система, присъстваща във всеки от нас.

Чрез действието на редки индикаторни клетки, имунитетът на кожата осигурява едновременно здравето и красотата на кожата,  като предотвратява появата на вредни протеини, в резултат на всички видове стрес и причиняващи видими признаци на стареене. Лабораториите на Шисейдо разкриха слабите места на тази отбранителна система и разработиха ULTIMUNE, първата козметична грижа, която активира имунитета на кожата.

УКРЕПВАНЕТО НА ИМУНИТЕТА НА КОЖАТА ОКОЛО ОЧИТЕ Е ПО-НЕОБХОДИМО ОТВСЯКОГА

Screen Shot 2015-10-29 at 08.03.26

ULTIMUNE EYE

УЛТИМЮН ОЧИ – Енергийно Вливащ Концентрат за Очи, разработен за околоочния контур е разкрасяваща грижа за очите, която оптимизира и заздравява защитната сила на тази зона.

ОРЪЖИЯТА НА ГЕРОЯ / ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ФОРМУЛА

КОМПЛЕКС УЛТИМЮН

Ефективна комбинация от първокласни активни съставки, доказана чрез ин-виво тестове. Бета-глюкан, Акваинпул и Българска розова вода:  този патентован коктейл, значително повишава количеството ензими, които участват в естествената отбранителна сила на кожата.

ИМУНОВЛАЖНЯВАЩ ЕКСТРАКТ: 

Произхожда от микроорганизъм, шампион в оцеляването в изключително агресивна среда (открит в сухите, солени езера в Египет), Ектоин е дериват на амино-киселина, произведен, чрез био-технология, осигурява оптимални нива на хидратация, дори при екстремни условия на сухота; той е смесен с екстракт от бяла бреза, хидратиращ активатор, известен със своята ефективност.

Комбинираното въздействие на Комплекса УлтимюнTM и Имуновлажняващия Екстракт доказаха с ин-витро тестове, значително повишаване (с 85%)  в стимулирането на дефицитни ензими за възстановяването на оптималното ниво на дермалната имунна защита.

Както в първата формула, растителните, активни съставки с анти-оксидантни, анти-възпалителни и анти-бактериални свойства, предпазват от дискомфорт свързан със сухота и дехидратация, докато аромакологичното ухание на ImuCalm деликатно ви приканва да релаксирате с нотките на роза и лотус.

Ultimate eye face

eye
Концентратът има свежа, копринена текстура, която е разработена за околоочния контур; след нанасяне се втечнява, за моментално абсорбиране на съставките и лесно продължение с нанасянето на крема за очи. 
Както ULTIMUNE, така и  ULTIMUNE EYE се нанасят върху почистена и омекотена кожа и преди коригиращата грижа /серум, крем/. Едно натискане на помпата, ви осигурява правилното количество продукт, за двете очи. Разнесете с нежни, масажни движения.

РЕЗУЛТАТИТЕ В ОГЛЕДАЛОТО

След 4 седмична употреба, тестови потребители* констатират:

По-мека кожа  (87%)

Изглаждане на фините бръчки (81%)

Значително справяне със сухотата в околоочния контур (98%)

Увеличава ефективността на крема за очи (82%).

Изпробвай ULTIMUNE Eye(1,5ml) и ULTIMUNE Face(1,5ml) в нашата нова EXCLUSIVE BOX

Оригинален размер: EYE – 15ml / 127лв; FACE – 30ml / 164лв, 50ml / 224лв

Текст & Снимки: PRESS на марката

Comments

comments