Освен за красотата на мама, през Август PRETTYBOX & LANCASTER се грижат за здравето и щастливата ваканция и на малчуганите.

Sun-Kids-lancaster

Марката Lancaster предлага през 2013 г. за първи път в своето портфолио линия за слънцезащита на деца. Вече е изключително лесно да предпазите своите мъници от вредното влияние на слънчевите лъчи.
Линията за деца съдържа най-силните защитни фактори срещу UVA и UVB, подкрепени от мощната технология за защита от инфрачервените лъчи. Формулата е обогатена с провитамин B5 (пантенол) – активна съставка, известна в педиатрията с успокояващите си свойства, както и овлажняващи агенти като глицерин и масло от бабасу.

Децата и слънцето

Sun-Kids-1

Когато децата са на плажа, те са изключително заети да скачат във водата и нямат време за мазане със слънцезащитни продукти. За родителите е изключително трудно да ги убедят да излязат от водата, да се изсушат, за да им намажат нов слой слънцезащитен продукт! Новите текстури в продуктите на Lancaster са създадени да облекчат живота на родителите когато става въпрос за нанасяне на слънцезащитен продукт върху безгрижните изследователи.

През 2013 г. Lancaster предлага технология за нанасяне върху мокра кожа без видими следи върху кожата. Линията съдържа спрей за тялото и нелепнещ течен крем за лице и тяло. Лесно и бързо нанасяне за удоволствие на децата и облекчение на майките!

В новата PRETTYBOX Август ще откриете продукт в размер за пътуване за вашите малчигани.

Поръчай тук

Текст и снимки: PRESS на марката

Comments

comments