Неизненадващо пристрастени към емоционалното, ние от PrettyBox, с нетърпение и усмивка Ви поднасяме поредната си изненада.

damore-prettybox

Изненада, поднесена от дама, която ни разказа за себе си и за творчеството си толкова обаятелно, че мигновено ни пренесе в нейния интересен творчески свят. Тя е красива, уникална и темпераментно емоционална, също като нейните бижута, криещи се нетърпеливо-изненадващо в месечната ни кутия. С удоволствие ще Ви представим нейното творчество, поднесено с обаятелен стил, уникалност, загадъчност и модернизъм.

ff1

Нейното име е Радина и зад него се крие перфекционизъм, усет към красивото и експериментално вдъхновение към изкуството. Тя прекрасно,по различен начин, изразява любовта си към изкуството, чрез съкровищните си творения, поднесени като арт-бижута. Ние от PrettyBox, като почитатели на красивото, имаме удоволствието да Ви представим Радина и нейната страст от близко.

me-drawing

 

 

“Казвам се Радина и съм непоправима оптимистка, щастлива майка и жена, влюбена в изкуството.

Арт – експериментите са част от целия ми живот… Някога – съвсем по детски, днес – част от мен.

Псевдонимът  D’Amore, естествено, води началото си от Италия. Завърших моден дизайн и стайлинг в Милано, където имах възможността да се докосна по неповторим начин до един свят, погълнат от модата и изкуството. За кратко се занимавах предимно със създаването на дрехи, но страстта ми към бижутата и аксесоарите надделя, макар че не бих могла да конкретизирам творчеството си в една посока – Всичко зависи от вдъхновението!

damore02

damore05

За бижутата, които изработвам, използвам най-различни елементи, като смесвам материи и стилове. Някои от материалите обработвам и оцветявам допълнително – за повече оригиналност.

Голяма част от продуктите са уникати, в които винаги влагам някаква идея и обожавам да вплитам по някой елемент с история. Комбинацията между ретро и контемпорари ми е любима.

 

drawing

 

Харесвам винтидж излъчването, а флоралните мотиви и форми са неизменна част от творчеството ми.

 

 

 

 

 

 

Освен с бижута и аксесоари, се занимавам с рисуване на картини и илюстрации, персонализиране на различни предмети и разни други арт-неща.

 

 

 

 

 

Повече относно работата ми, а и не само, може да се открие тук: www.redamore.com и www.facebook.com/handmadedamore ”

 

И след като представихме и опознахме от близко нашата обаятелно-вдъхновяваща изненада, можем да кажем, че ставайки част от нея приключенствахме в разкошния бижутерски свят на Радина. С нетърпение очакваме нейния чар, блясък и пищност да ни обладаят бляскаво и в PrettyBox Септември.

Благодарим ти Радина, че в момента сътворяваш красоти за PrettyBox и нашите красиви момичета, а ние ще ги поднесем с много любов, която вие ще откриете в предстоящата кутия.

От бижу за бижу!

(Петя 🙂 )

Comments

comments